Detaylar
Kim cevapladı?Tutuş şeklinize uygunsa büyük boyut istiyorsanız M3 Pro Max, küçük boyut istiyorsanız M3S Max alınabilir. R1'e göre daha iyi bir tercih olur.
Ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz, biraz indirim yapıyor.
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?_pos=1&_psq=m3+&_ss=e&_v=1.0
Ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz, biraz indirim yapıyor.
Bütçe biraz yükselir mi?
sawyerford
Üstün
Ben Cobra'dan R1 Pro'ya geçtim ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum. Cobra'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim malzeme kalitesi olarak. Şu an yeni mouse alacaksan daha güncel seçeneklerden sana Scyrox V6 öneririm. Gaming.gen.tr'de geçerli iyzico %10 indirimini kullanırsan 2700TL'ye gelir.
Cheriel
Uzman
Ben Cobra'dan R1 Pro'ya geçtim ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum. Cobra'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim malzeme kalitesi olarak. Şu an yeni mouse alacaksan daha güncel seçeneklerden sana scyrox V6 öneririm. Gaming.gen.tr'de geçerli Iyzico %10 indirimini kullanırsan 2700TL'ye gelir.
Hocam scyrox V6 ile Darmoshark M3 Pro Max arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi.
Scyrox tabii ki.Hocam scyrox V6 ile Darmoshark M3 Pro Max arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi.
Cheriel
Uzman
Belirli bir mouse tutuşum yok Razer cobraya göre V8 mi V6 mi tercih etmeliyim.
Belirli bir mouse tutuşum yok. Razer Cobra'ya göre V8 mi V6 mi tercih etmeliyim?
V6 uygun size.