Picky

Uzman
Arkadaşlar, uzun süre Logitech G402 kullandım. Eskidi ve ardından SteelSeries Prime aldım ancak elime küçük geliyor. Bir süre sonra bileğim ağrıyor, mouse tutarken elimle arasında çok boşluk oluyor. Claw grip tutuş şeklim var. Büyük bir mouse arıyorum. Şu an belirli bir bütçem yok, 2.500 TL'ye kadar çıkabilirim diye tahmin ediyorum. Kablosuz olursa daha güzel olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Logitech G402'nin asimetrik ve büyük oluşu elimi rahat ettiriyor diye düşünüyorum.

images (1)2.webp

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kroniği var mı yok mu bilmiyorum ama zaten bu bütçede aradığınız özelliklere sahip bir Basilisk V3 bir de Glorious Model I var bulabildiğim kadarıyla. Diğerleri ya bütçenin üzerinde ya da ülkede satışı olmayan modeller. Razer'ı bilmem ama Glorious olması gereken fiyatının çok üstünde satılıyor bence.

En başta anlamadığım şey, siz claw griple normalde palm tutuşa uygun olan ergonomik bir fareye nasıl alıştınız? :D

En başta anlamadığım şey, siz claw griple normalde palm tutuşa uygun olan ergonomik bir fareye nasıl alıştınız? :D
Çok haklısınız bu yorumda. G402'yi kullanırken palm şeklinde tutuyordum zaten hocam. SS Prime' ı aldığım zaman fiyatı uygundu nispeten ancak aldığımdan bu yana tam anlamıyla hiç rahat edemedim. Ara ara hep ağrı oluyor bileğimde. O yüzden tekrar büyük bir fare arayışına girdim. Siz de arayıp bulamadığınızı belirtmişsiniz. Bu tarz ergonomik bir fare mi kullanıyorsunuz siz de? Net bir tavsiyeniz ne olur son olarak? 3 bin TL ye falan çıkabilirim yani en fazla ancak ne kadar fark eder bilmiyorum.

Ben normalde Rival 3 kullanırken 1 haftalığına Zowie EC2 deneme sürecim olmuştu. Elime güzel oturmuştu ama hareketli oyunlarda tam kavrayamıyordum, ya büyüklüğünden ya ağırlığından. Ben de Ergonomi aşkından vazgeçip palm tutuşa uygun, Rival 3'ten daha büyük bir model bulup aldım (ATK A9 Plus).

Ben ergo mouse ararken bana Waizowl OGM önerilmişti, ikinci el düşünürseniz az kullanılmış bulabilirsiniz. Ben de biraz bakındım şu modelleri buldum ama kesin bilgi sahibi değilim.

Teşekkür ederim hocam fazlasıyla bilgi ve tavsiye verdiniz. Logitech G502 ve Razer Basilisk V3 ikilisine bi bakıcam tekrardan. Kablosuz olmayacak muhtemelen.