Merhaba. Şu an bilgisayarımda EarPods kablolu kulaklık kullanıyorum. Telefonum S24 FE. EarPods şeçmemin sebebi ise boyutunun küçük olması ve silikonsuz olmasıydı. Şu anda telefonumda Redmi Buds 4 Lite kullanıyorum ve memnun değilim. Çok büyük oldukları için kulağımı ağrıtıyor ve şekli kulaklarım için uygun değil. Sadece EarPods tarzı oluyor. Bütçem yok ama 2.500 TL civarı olabilir. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Buds3 oneririm. Fakat EQ sart.
EQ Nedir?
Bir de sadece bu tarz kulaklarımı acıtmıyor:
- Makaleler
- 23
Ekolayzer demek. Ekolayzer ise, kulakligin ses kalitesini bir ust seviyeye cikararak frekans tepkisini kendi sevdigin turden ayarlamaya deniyor. Eger ben ugrasmak istemem dersen stok haliyle kullan. Begenmezsen (muhtemelen begenirsin) hazir presetlerden birini secersin. Mesela cogunlukla Pop muzik dinliyorsan, Samsung'un kulaklik uygulamasina girip ayarlardan Pop'u secersen, calan muzik Pop muzik turune gore calacak. Yani hazir olarak gelen ekolayzer ayarlarini kullansan bile yeter.
Bu tarza yakin olarak bir tek AirPods 4 var. O da Android'de berbat calisiyor ve pahali.Bir de sadece bu tarz kulaklarımı acıtmıyor:
Eki Görüntüle 165734
Ekolayzer demek. Ekolayzer ise, kulakligin ses kalitesini bir ust seviyeye cikararak frekans tepkisini kendi sevdigin turden ayarlamaya deniyor. Eger ben ugrasmak istemem dersen stok haliyle kullan. Begenmezsen (muhtemelen begenirsin) hazir presetlerden birini secersin. Mesela cogunlukla Pop muzik dinliyorsan, Samsung'un kulaklik uygulamasina girip ayarlardan Pop'u secersen, calan muzik Pop muzik turune gore calacak. Yani hazir olarak gelen ekolayzer ayarlarini kullansan bile yeter.
Bu tarza yakin olarak bir tek AirPods 4 var. O da Android'de berbat calisiyor ve pahali.
Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 882,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunları yapay zeka buldu. Ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 23
Kotu FreeBuds SE 2 disinda kotu oneriler vermis. Huawei FreeBuds SE 3 daha mantikli olur butce varken.![]()
Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei FreeBuds SE 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 882,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunları yapay zeka buldu. Ne düşünüyorsunuz?