Bütçe
2500
Şeffaf siyah olan modelinin indirimi bitmiş. Ama bunda devam ediyor. Gasket, sessiz ve tuş hissiyatı güzel. Ayrıca manyetik switch içeriyor.

Tek kötü yanı kablosu, eğer elinde eski ama kablosu iyi bir klavye varsa onun kablosu ile değiştirilebilir. Ben ekstra masraf yapıp şöyle bir kablo aldım. Klavyeden bağımsız kablo da bayağı kaliteli, ileride de kullanırsın.

Şeffaf siyah olan modelinin indirimi bitmiş. Ama bunda devam ediyor. Gasket, sessiz ve tuş hissiyatı güzel. Ayrıca manyetik switch içeriyor.

Tek kötü yanı kablosu, eğer elinde eski ama kablosu iyi bir klavye varsa onun kablosu ile değiştirilebilir. Ben ekstra masraf yapıp şöyle bir kablo aldım. Klavyeden bağımsız kablo da bayağı kaliteli, ileride de kullanırsın.
Bu klavye benimde hoşuma gitmişti fakat ekstra keycaps almakla uğraşmak istemiyorum tuş renkleri hoşuma gitmedi.

Hocam yön tuşları olması benim için önemli o yüzden eledim bu modeli.

AK820'nin gümrüge takılma riski var mı hocam?

Son düzenleme:
Bu klavye benimde hoşuma gitmişti fakat ekstra keycaps almakla uğraşmak istemiyorum tuş renkleri hoşuma gitmedi.

Hocam yön tuşları olması benim için önemli o yüzden eledim bu modeli.

AK820'nin gümrüge takılma riski var mı hocam?
30 euro sınırını geçmediği için bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum

Machose G75 Pro'yu aldım yaklaşık 1 saattir kullanıyorum. Genel Olarak Tatmin etti diyebilirim fakat ben klavyeyi genel olarak beyaz olarak kullanan birisiyim ve bu klavyenin beyazı beyazdan çok açık mavi tonunda düzeltmenin bir yolu var mı?