Bütçe
2.500 TL
İş ve oyun amaçlı klavye arıyorum.

Klavyede aradığım 4 özellik var;
  1. Sağlam, sorunsuz olacak (kronik sorun vb).
  2. Numpad tuşları olacak (iş için önemli)
  3. Kablolu olacak.
  4. Tuş basması sesli olmamalı. Evde çocuk var ve gece takıldığım için ses de önemli.
Piyasadaki çoğu klavyeler küçük ve numpad tuşları olmayan klavyeler. Bu tuşlar benim için ve yaptığım iş gereği çok önemli. RGB veya ekstra fonksiyonlar benim için hiç önemli değil. Ha olursa bileklik desteği olabilir ama şart değil. Bütçe ₺2500 diye illa 2500'e yakın öneride bulunmanız şart değil.

Furycube K99 Pro ve Steelseries Apex 3 arasındayım ama adını şanını bilmediğim çok fazla garip markalar çıkmış. Bu yüzden kafam karışık. Özellikle teknik destek konusunda bu tarz markalara çok güvenemiyorum.

Teşekkür ederim.

Yani, aslında 2500'e bile çıkmak istemiyorum ama piyasa kafamı allak bullak etti.

Çok fazla marka model var. Bunlara güvenilebilir mi? Mesela MCHOSE, Furycube gibi markaların Türkiye'de desteğini kim veriyor, muhatap bulabiliyor muyuz?

İkinci sorum ise oyunlarda ghosting yaptığını söyleyen de var bu klavyelerin. Ne yapsam bilemedim.

Bütçeyi aştım, şunu aldım.

İyzico'da 2800 lira vardı, üzerine ekleyip aldım.

Son güne kadar VGN S99 ile arasında gittim geldim ama süre uzattıkça iyice kafam allak bullak oldu. Yeter dedim ver gitsin.

Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah iyi bir deneyim olur.

Son düzenleme: