Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Ses kartli olmasi onemli. Daha 1 kurus bile cikamam.
Simdiden teşekkürler.
bütçe artarsa:
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Ses kartli demistim hocam.
bütçe artarsa:
unutmuşum, kusuruma bakmayın. Yerinizde olsaydım, paramı biriktirip H9 alırdım, zaten fazla fiyat farkı yok. İlla çıkamam diyorsanız:
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Havit'e cok guvenmiyorum muhtemelen elimdeki BlackShark V2X'i satip H9 alacagim gibi. Tesekkurler.unutmuşum, kusuruma bakmayın. Yerinizde olsaydım, paramı biriktirip H9 alırdım, zaten fazla fiyat farkı yok. İlla çıkamam diyorsanız:
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim.Havit'e cok guvenmiyorum muhtemelen elimdeki BlackShark V2X'i satip H9 alacagim gibi. Tesekkurler.