• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

2.500 TL'ye Logitech G305 yerine palm tutuşa uygun kablosuz fare önerisi

Palm ve G305'ten birazcık daha büyük bir fare için benim de önerim Scyrox V6 olacak. Alışık da olduğunuz bir shape. Markayı bilmemeniz kararınızı etkilemesin. Bütçeyi aşmak istemezseniz A9 Pro da üzmez.

1700 TL'de ATK A9 Plus öneririm.
Mantığa uymuyor.

Palm ve G305'ten biraz daha büyük bir fare için benim de önerim scyrox V6 olacak. Alışık da olduğunuz bir shape. Bütçeyi aşmak istemezseniz A9 Pro da üzmez.

Mantığa uymuyor.

A9 Pro'da pembe renkte 8K doungle gelmiyor beyazda geliyor diyor açıklamada beyazdada stok yok.

Katılıyorum ama 1000 Hz kullanıcaksa daha ucuza A9 Plus daha mantıklı olur o yüzden dedim 1000 Hz'e 2500 vermenin mantığı yok.
Hocam hala hz diyorsun. A9 plus ile A9 Pro arasındaki tek fark hz değil. Pro versiyonda Nordic var en başta. Optik switch'de mevcut Proda.

Hocam hala Hz diyorsun. A9 Plus ile A9 Pro arasındaki tek fark Hz değil. Pro versiyonda nordic var en başta.

Yine aradaki farka deyeceğini düşünmüyorum nearlink mcuda gayet iyi ayrıca nordic değil PixArt flagship mcu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…