Detaylar
Kim cevapladı?Menace
Becerikli
Palm ve G305'ten biraz daha büyük bir fare için benim de önerim scyrox V6 olacak. Alışık da olduğunuz bir shape. Bütçeyi aşmak istemezseniz A9 Pro da üzmez.
Mantığa uymuyor.
A9 Pro'da pembe renkte 8K doungle gelmiyor beyazda geliyor diyor açıklamada beyazdada stok yok.
8K nın bir önemi yok. Sadece göz boyama için hz ye bakıp mouse seçilmez.A9 Pro'da pembe renkte 8K doungle gelmiyor beyazda geliyor diyor açıklamada beyazdada stok yok.
Menace
Becerikli
8Knın bir önemi yok. Sadece göz boyama için Hz'ye bakıp mouse seçilmez.
Katılıyorum ama 1000 Hz kullanıcaksa daha ucuza A9 Plus daha mantıklı olur o yüzden dedim 1000 Hz'e 2500 vermenin mantığı yok.
Hocam hala hz diyorsun. A9 plus ile A9 Pro arasındaki tek fark hz değil. Pro versiyonda Nordic var en başta. Optik switch'de mevcut Proda.Katılıyorum ama 1000 Hz kullanıcaksa daha ucuza A9 Plus daha mantıklı olur o yüzden dedim 1000 Hz'e 2500 vermenin mantığı yok.
Menace
Becerikli
Hocam hala Hz diyorsun. A9 Plus ile A9 Pro arasındaki tek fark Hz değil. Pro versiyonda nordic var en başta.
Yine aradaki farka deyeceğini düşünmüyorum nearlink mcuda gayet iyi ayrıca nordic değil PixArt flagship mcu var.
Yine aradaki farka deyeceğini düşünmüyorum nearlink mcuda gayet iyi ayrıca nordic değil PixArt flagship mcu var.
Karıştırmışım evet fakat PixArt'ta nearlinkten cok daha iyi. Mousenın en onemlı parcası mcu nasıl olsa. O yuzden deger dıyorum.