2.500 TL'ye M.2 SSD önerisi

Bütçe
2.500 TL

emilbreivik

Uzman
Güncel olarak Kingston snvs500G kullanıyorum ve yetmiyor. Herhangi bir oyun veya dosya indirmek istediğim zaman sürekli bir şeyler silmek zorunda kalıyorum. SSD'yi 1 TB olarak güncellemek istiyorum bu yüzden ama hangi marka model alınır bilmiyorum. Fiyat olarak 2.500 TL'ye kadar çıkabilirim. Bu fiyatta sıkıntı çıkarmayacak SSD öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

O kadar gerek yok gibi MSI 1TB SPATIUM M371 Okuma 2350MB Yazma 1700MB PCIe Gen3x4 NVMe 1.3M.2 SSD arkadaşıma almıştım çok memnundu.

@TheDark, bu bütçede MSI M371 almak hiç mantıklı değil. Zaten kötü bir SSD. Arkadaşın genel kullanımda memnun olabilir, bu onu iyi yapmıyor. Çoğu M.2 SSD'de zaten gündelik kullanımda fark göremezsiniz. 2.300 TL para verip neden onu alsın? Aynı paraya daha iyi SSD'ler varken bu mantıksızlığı yapması için ben hiçbir neden bulamadım.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bir arkadaş da aşağıdaki SSD'yi önerdi, sizce bu SSD'de alınabilir mi? Sizin önerdiğiniz SSD ile arasında hangisi daha alınabilir?

@emilbreivik, eğer PCIe 4.0 destekli bir anakarta sahipsen attığım SanDisk Extreme modeli çok daha performanslı bir disk. Kioxia Exceria G2 de sınıfına göre gayet iyi ve tercih edilebilir bir disk. PCIe 3.0 anakartın varsa tercih edebilirsin, oyun & gündelik kullanım için fazlasıyla iş görür.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…