2 yıldır kullandığım Rival 3'ün kalitesinden çok memnun kaldığım için normalde tercihim Rival 3 Gen 2 veya Razer Viper V3 olacaktı. Ancak Çin markalı mouselara dair öneriler kafamı karıştırdı. SteelSeries kalitesini aratmayacak, en az 2 yıl sorunsuz kullanabileceğim farklı önerileriniz var mı? Çin menşeli ürünlerin dayanıklılığı bu konuda nasıldır?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Stokta yok fakat gelir yakında bu modeli tercih edebilirsiniz. Kalite konusunda da bir endişeniz olmasın. SWAR kodunu da kullanmayı unutmayın. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49353295888577
Bütçe artar mı?
SteelSeries kalitesi falan yok. Bomboş mouseları ateş pahasına satıyor. Bütçe kaça çıkar?
ATK A9'dan başka mouse bilmiyor musunuz arkadaşlar ya neden herkes sadece bu öneriyi yapıyor
? Farenin hiçbir özelliği yok hatta fiyatı da artmış rakiplerine göre yetersiz bile mcusu çok bilindik bir mcu da değil. Uzatma dongle desen yok. İlk zamanlar Click'ler sorunluydu Firmware ile düzelttiler. ATK A9 Plus şu an fiyatını hak etmiyor.
Bütçe daha çok çıkmaz hocam 100-200 oynar belki.SteelSeries kalitesi falan yok. Bomboş mouseları ateş pahasına satıyor. Bütçe kaça çıkar?
vxe var hocam bir de nasıldır iyi midir?ATK A9'dan başka mouse bilmiyor musunuz arkadaşlar ya neden herkes sadece bu öneriyi yapıyor? Farenin hiçbir özelliği yok hatta fiyatı da artmış rakiplerine göre yetersiz bile mcusu çok bilindik bir mcu da değil. Uzatma dongle desen yok. İlk zamanlar Click'ler sorunluydu Firmware ile düzelttiler. ATK A9 Plus şu an fiyatını hak etmiyor.
Dediğim gibi 100-200 oynar maksimum.
Rival 3'ten sonra eline en iyi oturacak Mouse'lar belli zaten. Eğer eline oturmasını istiyorsan bir daha shape değiştirmek istemiyorsan. Vxe R1 ve VXE MAD R bak. Rival 3'ten sonra geçen çoğu kişi bu mouse'lara geçiyor claw için birebir.
ATK'nın bana göre tek avantajı batarya süresi ATK A9 Ultra Max kullandım. Bataryası çok uzun süre gidiyor. 800mAh batarya var. Eğer shape fark etmez diyorsan. Helios 2 al
Tutuş benim için bir sorun değil elim kolay alışır mouselara. Dev gibi olmadığı sürece çoğu mouse'ı kullanabilirim. Kalite konusunda razer kadar steelseries kadar beni memnun eder mi hocam peki bunlar?Rival 3'ten sonra eline en iyi oturacak Mouse'lar belli zaten. Eğer eline oturmasını istiyorsan bir daha shape değiştirmek istemiyorsan. Vxe R1 ve VXE MAD R bak. Rival 3'ten sonra geçen çoğu kişi bu mouse'lara geçiyor claw için birebir.
Tutuş benim için bir sorun değil elim kolay alışır mouselara. Dev gibi olmadığı sürece çoğu fareyi kullanabilirim. Kalite konusunda Razer kadar SteelSeries kadar beni memnun eder mi hocam peki bunlar?
Vxe R1 ile VXE MAD R'nin yapı kalitesi çok iyi değil. VXE MAD R zaten 36 gr civarıydı. İçi boş kaliteli hissettirmiyor fazla. Yapı kalitesi, Premium his istiyorsan. Helios 2
R1 Pro memnun eder mi peki bu konuda?Vxe R1 ile VXE MAD R'nin yapı kalitesi çok iyi değil. VXE MAD R zaten 36 gr civarıydı. İçi boş kaliteli hissettirmiyor fazla. Eğer bütçe çıkarsa premium his istiyorsan. Helios 2