Bütçe
2.500 TL
Vxe R1 Pro - Rival 3 gen 2 - M75 Air - Razer Viper V3 SE. Enekleri arasında sıkıştım kaldım hangisini alsam bilemiyorum. Çin pazarı diye Vxe'e bulaşmak istemiyorum açıkçası ama internette övüldüğü kadar var ise göz önünden geçirebilirim

Bu kendi görüşüm bu arada burada beni destekleyen ve haklarında tonla şikayet gördüğüm insanlar da var. buraya atabilirim. Ben olsam Wraith ve meyer gaming satıcısından çöp bile almam. Başka satıcı olmadığından attım. Ama az araştırmayla alınmayacağını görüyor insan.

Alabiliyorsan Amazon'dan bir ürün almaya çalış. Ürünlerinin arkasında duruyorlar en azından.

Bu kendi görüşüm bu arada burada beni destekleyen ve haklarında tonla şikayet gördüğüm insanlar da var. Buraya atabilirim. Ben olsam Wraith ve meyer gaming satıcısından çöp bile almam. Başka satıcı olmadığından attım. Ama az araştırmayla alınmayacağını görüyor insan.

Alabiliyorsan Amazon'dan bir ürün almaya çalış. Ürünlerinin arkasında duruyorlar en azından.

M75 Air'den yana kullanacağım şansımı güzel çıkmaz ise iade edip Viper V3 HyperSpeed alacağım.