Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Palm tipi tutuyorsan ve kablolu istiyorsan:
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Az daha ufak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hasanxcd 17
Uzman
DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse Pili çok sıkıntı etmezseniz inanılmaz kaliteli parçalar var içinde. Pili sıkıntı ediyorsanız A9 Plus olabilir.
cyyp 3
Başarılı
DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse pili çok sıkıntı etmezseniz inanılmaz kaliteli parçalar var içinde. Pili sıkıntı ediyorsanız A9 Plus olabilir.
Hocam, içinden 2.4 GHz dongle çıkıyor mu yoksa bu kabloyla bir şey bağlıyoruz, onu mu kullanmak zorundayız?
Hasanxcd 17
Uzman
Hocam, içinden 2.4 GHz dongle çıkıyor mu yoksa bu kabloyla bir şey bağlıyoruz, onu mu kullanmak zorundayız?
Evet, dongle çıkıyor, kabloyla bir şey bağlıyoruz dediğinizde aslında dongle. O dongle'lerin büyük olmasının sebebi 8K Hz kullanabilmek için. Yaşadığınız kopukluklar aslında MCU kalitesizliğinden yaşanıyor fakat bu mouse'da inanılmaz kaliteli bir MCU bulunuyor, kopukluk yaşamazsınız yani. Sadece pili biraz hızlı bitiyor, o kadar. (Ek uyarı: Dongle ne kadar yakın olursa, fareye o kadar iyi performans alırsınız, çok uzakta tutmayın yani.)
Dareu A9 Ultra donanımına sahip gibi. Kullanan arkadaş memnunsa cihazdan o fiyata baya iyi gibi. Ama tutuş şekli, kablolu kullanılacak mı vs. önemli. Mouse pad önemli. Skatezler önemli, mouse'un kaplaması önemli.
Geraltın kılıcı 44
Üstün
Son düzenleme:
cyyp 3
Başarılı
Evet, dongle çıkıyor, kabloyla bir şey bağlıyoruz dediğinizde aslında dongle. O Dongle'lerin büyük olmasının sebebi 8K Hz kullanabilmek için. Yaşadığınız kopukluklar aslında mcu kalitesizliğinden yaşanıyor fakat bu Mouse'da inanılmaz kaliteli bir mcu bulunuyor, kopukluk yaşamazsınız yani. Sadece pili biraz hızlı bitiyor, o kadar. (ek uyarı: Dongle ne kadar yakın olursa, fareye o kadar iyi performans alırsınız, çok uzakta tutmayın yani.)
Peki bu bütçede alacağım mouslarda hepsi buna mı sahip ben bunlar da problem yaşadığım için biraz mesafeliyim çünkü.
İlk defa duyuyorum hocam.
Geraltın kılıcı 44
Üstün
Ürünün yorumları güzel. Beast daha çok klavyeleriyle tanınıyor ama yeni bir firma sayılır. Bu bütçedeki F/P farelerden biri. Bende almayı düşünüyorum.
cyyp 3
Başarılı
Ürünün yorumları güzel. Beast daha çok klavyeleriyle tanınıyor ama yeni bir firma sayılır. Bu bütçedeki F/P farelerden biri. Bende almayı düşünüyorum.
Bu ürün dışında öneriniz olur mu?