Bütçe
2.500 TL

cyyp 3

Başarılı
Bütçem bu seviyede, biraz oynama yapabilirim. Normalde Aula SC680 almıştım ama Dongle'da sürekli problem yaşadım. Algılamama sorunu olup duruyor. O yüzden bu tür istemiyorum.

Palm tipi tutuyorsan ve kablolu istiyorsan:

Az daha ufak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, içinden 2.4 GHz dongle çıkıyor mu yoksa bu kabloyla bir şey bağlıyoruz, onu mu kullanmak zorundayız?

Evet, dongle çıkıyor, kabloyla bir şey bağlıyoruz dediğinizde aslında dongle. O dongle'lerin büyük olmasının sebebi 8K Hz kullanabilmek için. Yaşadığınız kopukluklar aslında MCU kalitesizliğinden yaşanıyor fakat bu mouse'da inanılmaz kaliteli bir MCU bulunuyor, kopukluk yaşamazsınız yani. Sadece pili biraz hızlı bitiyor, o kadar. (Ek uyarı: Dongle ne kadar yakın olursa, fareye o kadar iyi performans alırsınız, çok uzakta tutmayın yani.)

Dareu A9 Ultra donanımına sahip gibi. Kullanan arkadaş memnunsa cihazdan o fiyata baya iyi gibi. Ama tutuş şekli, kablolu kullanılacak mı vs. önemli. Mouse pad önemli. Skatezler önemli, mouse'un kaplaması önemli.

Evet, dongle çıkıyor, kabloyla bir şey bağlıyoruz dediğinizde aslında dongle. O Dongle'lerin büyük olmasının sebebi 8K Hz kullanabilmek için. Yaşadığınız kopukluklar aslında mcu kalitesizliğinden yaşanıyor fakat bu Mouse'da inanılmaz kaliteli bir mcu bulunuyor, kopukluk yaşamazsınız yani. Sadece pili biraz hızlı bitiyor, o kadar. (ek uyarı: Dongle ne kadar yakın olursa, fareye o kadar iyi performans alırsınız, çok uzakta tutmayın yani.)

Peki bu bütçede alacağım mouslarda hepsi buna mı sahip ben bunlar da problem yaşadığım için biraz mesafeliyim çünkü.

İlk defa duyuyorum hocam.