Bütçe
2.500 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Razer V2X HyperSpeed kullanıyorum hocam, aslında bana değil kardeşime alacağım; ancak o da o dediğimiz şekilde kullanamıyor masadan dolayı. O yüzden ben de şüpheliyim, bu mouse'lardan biraz daha düşük bütçede ne alabilirim?

İçinden nano dongle çıkıyor. 8KHz donglelardan bahsediyorsanız bunu alın.

Şu an Razer V2X HyperSpeed kullanıyorum hocam, aslında bana değil kardeşime alacağım; ancak o da o dediğimiz şekilde kullanamıyor masadan dolayı. O yüzden ben de şüpheliyim, bu mouse'lardan biraz daha düşük bütçede ne alabilirim?

Swar kodu ile fiyatı 1.600 TL.

O benim dediğim dongle ismi Nano Dongle olarak mı geçiyor hocam? Bunu alabilirim belki, VXE Dragobly R1 modeli ile arasında aşırı fark var mı?

Genel olarak çok daha iyi bir fare. Bütçeniz yetiyorsa kesinlikle tercih edin.

1784920139819.webp

8KHz donglelar genellikle böyle.

1784920189702.webp

V9 Pro Plus'ın içinden ise böyle bir dongle çıkıyor. Yanlış bilmiyorsam bu dongleda 8KHz destekli.

8000 Hz düzgün bir markada işlemciye çok yükleniyor, sorun bu. Tüm 8K'lar problemli denemez. Tabii 8K dongle ile 1K, 2K, 4K gibi seçenekleri ayarlayabiliyorsunuz. Test edilmiş düzgün bir marka alın, bir de Wraith gibi iyi bir satıcı olsun, Meyergaming de fena değil. Aldıktan sonra sorun yaşarsanız ilgileniyorlar.
Not: Ben A9 Ultra kullanıyorum 8K dongle ile. 2K'da ayarlı şu an, i5 12600'de sorun yaşamadım hiç, 4K'da da sorun olmuyor. Tabii batarya daha çabuk bitiyor, tek sorun o. 8K ihtiyacım olmadı hiç, FPS oynamadığımdan.
Wraith Aim Pro mouse pad + Esptiger Ice V2 skate'ler gayet memnunum.