Bütçe
2.500 TL

rhungon501

Çalışkan
@23783

Bu zamana kadar hep ucuz, kalitesiz mouse padler kullandım. Yeni bir RAWM Leviathan V4 mouse aldım ve şimdi bir de kaliteli mouse pad almak istiyorum.

Ancak araştırdığım kadarıyla mouse padlerin farklı türleri oluyormuş (Speed, Control, Hybrid vb.).

Fareyi rahat bir şekilde kaydırabilmek istiyorum. (Genelde 1400-1600 DPI arasında kullanıyorum.) İlk başta speed olanlardan mı alsam diye düşündüm ancak sonra çok mu hızlı olur diye tereddüt ettim. Şimdi de Hybrid ve Control arasında kararsızım ve bir türlü karar veremiyorum.

İlk defa kullanacak biri için başlangıç olarak hangi türü önerirsiniz? Genelde LoL ve ara ara da Valo, CS oynuyorum. ATK Sky ve ATKX83 nasıldır? Bütçe 2.5K.

@rhungon501, speed bence gayet kontrol edilebilir. Control çok yavaş oluyor, hybrid orta şekerli. Nasıl bir şey istersiniz?
Hocam vallahi o kadar kafam karıştı ki. Ne istediğimi ben de bilmiyorum galiba. 2 gündür YouTube'da mouse pad öneri videoları izliyorum. Şu an 10'a yakın sekme açık, hepsinde mouse pad var. :) Ama başlangıç için sanırım hybrid tarzda bir şey en doğrusu olacak. Çünkü alıp pişman olmak istemiyorum.

Kaymak gibi kaysın isterseniz Speed tercih edin. Benim tercihim Hybrid olur şahsen. %50 Speed %50 Control.
Peki spesifik bir öneriniz var mı bu tarz için?

Son düzenleyen: Moderatör:
@rhungon501, bu model bayağı F/P, %40 speed %60 control.

@rhungon501, bu model bayağı F/P, %40 speed %60 control.

Aynen hocam ben de buna bakıyordum. Bunun bir de X83 olanı var. İkisinden birini alacağım sanırım.

ATK Sky %40 speed %60 kontrol, ATK X83 ise %60 speed %40 kontrol özellikteymiş.

Son düzenleme: