Ryzen 5 Pro 3600, B450M-A Pro Max ve RX 6650 XT bir sistemim var. Ekran kartını yeni sipariş ettim, Param Güvende (PG) ile birkaç güne gelir. Şunu buldum, acaba alınır mı?
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teknik anlamda iyi sanırım. 3-4 forumda konularına baktım da herkes övüyor. Ama bilmiyorum benim beklentim gücü versin yanmasın yeter seviyesinde. İnsan hiç görmediği markaya da tereddütlü yaklaşıyor.
Teknik anlamda iyi sanırım. 3-4 forumda konularına baktım da herkes övüyor. Ama bilmiyorum benim beklentim gücü versin yanmasın yeter seviyesinde. İnsan hiç görmediği markaya da tereddütlü yaklaşıyor.
A650BN Kadar sorunlu bir PSU yok Power'in PSU'ya giren uçları yamuluyor, PSU içindeki dişler eriyor. Kullandım yaz sonuna kadar geçen sene nisandan. Her ay PSU kablosu değişiyordum masaya bacağım çarpınca PC kapanıyordu temassızlık yapıyor falan sıkıntılı.