Bütçe
2.500 TL
Yer
Kaer Morhen
Ryzen 5 Pro 3600, B450M-A Pro Max ve RX 6650 XT bir sistemim var. Ekran kartını yeni sipariş ettim, Param Güvende (PG) ile birkaç güne gelir. Şunu buldum, acaba alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2. el üzerinden 80+ Bronze sertifikalı bir PSU bakabilirsiniz. Uygun fiyatlara bulunabiliyor. Ben de araştırıyorum.

Teknik anlamda iyi sanırım. 3-4 forumda konularına baktım da herkes övüyor. Ama bilmiyorum benim beklentim gücü versin yanmasın yeter seviyesinde. İnsan hiç görmediği markaya da tereddütlü yaklaşıyor.

Ben bunu alacak olsam korkarak alırım mesela, markayı tam tanımıyorum çünkü. MSI A650BN 12v kanalından 648W verebiliyordu sanırsam.

Ben bunu alacak olsam korkarak alırım mesela, markayı tam tanımıyorum çünkü. MSI A650BN 12v kanalından 648W verebiliyordu sanırsam.

A650BN Kadar sorunlu bir PSU yok Power'in PSU'ya giren uçları yamuluyor, PSU içindeki dişler eriyor. Kullandım yaz sonuna kadar geçen sene nisandan. Her ay PSU kablosu değişiyordum masaya bacağım çarpınca PC kapanıyordu temassızlık yapıyor falan sıkıntılı.

Bu modeli aldım. Teşekkürler.
1769818518833.webp

Son düzenleme: