Güncel olarak PSU'ları takip etmediğim için fiyat durumlarını bilmiyorum. 2.500 TL yazdım ama çok iyi bir ürünü kaçırıyorsam 3.000 TL'ye esneyebilirim.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güncel olarak PSU'ları takip etmediğim için fiyat durumlarını bilmiyorum. 2.500 TL yazdım ama çok iyi bir ürünü kaçırıyorsam 3.000 TL'ye esneyebilirim.
Delta'nın TR garanti süreci nasıldır? 3 yıl garantisi olduğu belirtilmiş. 2. yılını doldurduktan sonra 2. ve 3. yıl arasında muhatap olacağım şirket kimdir? Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.
Genele dahil olmayan 650W modeller bu bütçede var mı?
Delta'nın TR garanti süreci nasıldır? 3 yıl garantisi olduğu belirtilmiş. 2. yılını doldurduktan sonra 2. ve 3. yıl arasındaki muhatap olacağım şirket kimdir? Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.
O konu cidden muamma, ben de ürün kaliteli olduğu için öneriyorum direkt. Bu bütçelerdeki güç kaynaklarının %95'i falan cidden meh. İkinci ele falan yönelirdim ben.