- Makaleler
- 50
Güncel olarak PSU'ları takip etmediğim için fiyat durumlarını bilmiyorum. 2.500 TL yazdım ama çok iyi bir ürünü kaçırıyorsam 3.000 TL'ye esneyebilirim.
Güncel olarak PSU'ları takip etmediğim için fiyat durumlarını bilmiyorum. 2.500 TL yazdım ama çok iyi bir ürünü kaçırıyorsam 3.000 TL'ye esneyebilirim.
Genele dahil olmayan 650W modeller bu bütçede var mı?O ekran kartı güvenli güç için 2 ayrı PCI-e kablo ister, 650W olanlarda genelde tek kablo oluyor.
Delta'nın TR garanti süreci nasıldır? 3 yıl garantisi olduğu belirtilmiş. 2. yılını doldurduktan sonra 2. ve 3. yıl arasında muhatap olacağım şirket kimdir? Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.Üstteki C750 olur, şu da olur:
![]()
550W olanını kullanıyorum ben de başka bir sistemde.
Genele dahil olmayan 650W modeller bu bütçede var mı?
Delta'nın TR garanti süreci nasıldır? 3 yıl garantisi olduğu belirtilmiş. 2. yılını doldurduktan sonra 2. ve 3. yıl arasındaki muhatap olacağım şirket kimdir? Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.
Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.
Ümraniye'de servisi var.Delta'yı ben de merak ediyorum ama garanti muhabbeti hep "Acaba?" dedirtiyor.
Bu arada Delta'da NTC yokmuş. İnrush akımı sebebiyle sigortayı attırabilme şansı var mı?Üstteki C750 olur, şu da olur:
![]()
550W olanını kullanıyorum ben de başka bir sistemde.