O konu cidden muamma, ben de ürün kaliteli olduğu için öneriyorum direkt. Bu bütçelerdeki güç kaynaklarının %95'i falan cidden meh. İkinci ele falan yönelirdim ben.
Yazmayı unutmuşum Benim için 2. el her zaman öncelik. 2. elde abartacağım biraz ama bu bütçede RM650x, Cool Zero veya Super GD falan bulsam daha iyisi var mıdır?
Sorun olmaz, NTC'nin doğrudan sigorta ile bir bağlantısı bildiğim kadarı ile yok. Zaten NTC'ye alternatif direnç çözümleri kullanılıyor öyle bir durumda.
Yazmayı unutmuşum Benim için 2. el her zaman öncelik. 2. elde abartacağım biraz ama bu bütçede RM650x, Cool Zero veya Super GD falan bulsam daha iyisi var mıdır?
Sorun olmaz, NTC'nin doğrudan sigorta ile bir bağlantısı bildiğim kadarı ile yok. Zaten NTC'ye alternatif direnç çözümleri kullanılıyor öyle bir durumda.
Inrush akımı yüzünden sigortayı attıran birkaç PSU görmüştüm sorayım dedim. Antec VPF 650W modeli de benzer PCB'yi hatta neredeyse aynı bileşenleri kullanıyormuş. Zaten üreticisi Delta.
Harika olur, hele 2021 RM650x bulursan arkana bile bakma. Biliyorum zaten senin ikinci el sevdanı ben o yüzden çaktırmadan yazmıştım. D:
Inrush akımı yüzünden sigortayı attıran birkaç PSU görmüştüm sorayım dedim. Antec VPF 650W modeli de aynı PCB'yi hatta neredeyse aynı bileşenleri kullanıyormuş. Zaten üreticisi Delta.
VE takısına dikkat. Kırpılmış sürüm iç yapı olarak ama o fiyata yine çok iyi ya. O bait'i ben de yemiştim bir kere. II yazmasına bakmamak lazım. Düz II olanı var ama o mükemmel bir PSU.
AMP 650'nin Focus Plus altyapısını kullandığını hatırlıyorum hayal mayal, Focus Plus'ın da 1. partisi çeşitli yönlerden kötüydü sanki. Sonradan Focus Plus'a V2 gibi bir şey getirip bunları düzeltmişlerdi sanırım.