Bütçe
2.500-3.000 TL
O konu cidden muamma, ben de ürün kaliteli olduğu için öneriyorum direkt. Bu bütçelerdeki güç kaynaklarının %95'i falan cidden meh. İkinci ele falan yönelirdim ben.
Yazmayı unutmuşum :rofl: Benim için 2. el her zaman öncelik. 2. elde abartacağım biraz ama bu bütçede RM650x, Cool Zero veya Super GD falan bulsam daha iyisi var mıdır?

Bu arada Delta'da NTC yokmuş. Sigortayı attırabilme şansı var mı?

Sorun olmaz, NTC'nin doğrudan sigorta ile bir bağlantısı bildiğim kadarı ile yok. Zaten NTC'ye alternatif direnç çözümleri kullanılıyor öyle bir durumda.

Yazmayı unutmuşum :rofl: Benim için 2. el her zaman öncelik. 2. elde abartacağım biraz ama bu bütçede RM650x, Cool Zero veya Super GD falan bulsam daha iyisi var mıdır?

Harika olur, hele 2021 RM650x bulursan arkana bile bakma. Biliyorum zaten senin ikinci el sevdanı ben o yüzden çaktırmadan yazmıştım. D:

Sorun olmaz, NTC'nin doğrudan sigorta ile bir bağlantısı bildiğim kadarı ile yok. Zaten NTC'ye alternatif direnç çözümleri kullanılıyor öyle bir durumda.
Inrush akımı yüzünden sigortayı attıran birkaç PSU görmüştüm sorayım dedim. Antec VPF 650W modeli de benzer PCB'yi hatta neredeyse aynı bileşenleri kullanıyormuş. Zaten üreticisi Delta.

1758732170648.webp

Son düzenleme:

Harika olur, hele 2021 RM650x bulursan arkana bile bakma. Biliyorum zaten senin ikinci el sevdanı ben o yüzden çaktırmadan yazmıştım. D:
Super GD de, Cool Zero da, RM650x de bulamadım. 2. el için model önerin var mı? Aklıma high-end 650W model gelmedi.

Super GD de, Cool Zero da, RM650x de bulamadım. 2. el için model önerin var mı? Aklıma high-end 650W model gelmedi.

A650GF, Evga Supernova G3, G5, Focus GX650, Silentstorm 650, Core Reactor 650... Bunlara bir bak bakalım.

NZXT C650, Phanteks AMP 650. Aklıma geldikçe ekliyorum.

Inrush akımı yüzünden sigortayı attıran birkaç PSU görmüştüm sorayım dedim. Antec VPF 650W modeli de aynı PCB'yi hatta neredeyse aynı bileşenleri kullanıyormuş. Zaten üreticisi Delta.

Eki Görüntüle 187456

Aynı PCB olduğuna emin miyiz?

1758732615092.webp

Aris dediğim gibi belirtmiş zaten, alternatif bir direnç çözümü kullanmamış Antec. Tebrikler ne diyeyim.

A650GF, Evga SuperNOVA G3, G5, Focus GX650, Silentstorm 650, Core Reactor 650... Bunlara bir bak bakalım.
Şunun bildiğimiz Core Reactor'den farkı ne? Ben ilk versiyonunun incelemelerini falan biliyorum sadece, bunu yeni gördüm.

SuperNOVA'da da G2 var sadece.

Focus Plus, A650GF ve Cool Zero yok.

NZXT C650, Phanteks AMP 650. Aklıma geldikçe ekliyorum.
AMP 650'nin Focus Plus altyapısını kullandığını hatırlıyorum hayal mayal, Focus Plus'ın da 1. partisi çeşitli yönlerden kötüydü sanki. Sonradan Focus Plus'a V2 gibi bir şey getirip bunları düzeltmişlerdi sanırım.