Şu an kullandığım klavye kaliteli değil. Daha önce dandik klavyeler dışında kaliteli bir klavye kullanmadım, bu yüzden pek bir bilgim yok. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (Fortnite, CS2 gibi). Olabildiğince sessiz bir klavye arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Şu an kullandığım klavye kaliteli değil. Daha önce dandik klavyeler dışında kaliteli bir klavye kullanmadım, bu yüzden pek bir bilgim yok. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (Fortnite, CS2 gibi). Olabildiğince sessiz bir klavye arıyorum.
Claws’ın flux air modelini tavsiye ederim kendimde kullanıyorum.Şu an kullandığım klavye kaliteli değil. Daha önce dandik klavyeler dışında kaliteli bir klavye kullanmadım, bu yüzden pek bir bilgim yok. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (Fortnite, CS2 gibi). Olabildiğince sessiz bir klavye arıyorum.
SF26
Üstün
Ekipmanlar için toplam bütçe nedir? Toplu öneririz.o kadar para var hocam fakat bu klavyeye o kadar para vermek istemiyorum. bunu yanında mouse + mousepad almam lazım
başka yanıt gelmezse bunu alırım artık
- Makaleler
- 1
Tutuş şekliniz, klavye boyut tercihiniz ve mousepad boyut tercihiniz nedir?5 bin tl tüm hepsi için yani Klavye, kablosuz mouse ve mouse pad alacağım
5 bin tl tüm hepsi için yani Klavye, kablosuz mouse ve mouse pad alacağım
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
300-400 TL aşıyor bütçe, sorun olur mu?
klavyeyı çapraz tutuyorum boyut hakkında bir fikrim yok masam dar küçük varsa onlardan olabilir mousepad şuanlık şart değil alabildiğin kadar erken şekilde klavyemi değiştirmek istiyorumTutuş şekliniz, klavye boyut tercihiniz ve mousepad boyut tercihiniz nedir?
- Makaleler
- 1
Mouse tutuş şekliniz?klavyeyı çapraz tutuyorum boyut hakkında bir fikrim yok masam dar küçük varsa onlardan olabilir mousepad şuanlık şart değil alabildiğin kadar erken şekilde klavyemi değiştirmek istiyorum