Bu bütçede güzel hava üfleyen ayaklı veya kule tipi vantilatör arıyorum. Daha önce sanayi tipi vantilatörde bazı olumsuzluklar yaşadığım için sanayi tipi istemiyorum.
İyi günler bütçenizi biraz aşabilir ama bunu önereceğim çünkü bizzat kullanıyorum. Boyutu küçük olsa da çok sağlam üfürüyor. Yer kaplamıyor isterseniz masaüstü olarkda kullana biliyorsunuz. Saat ayarı sayesinde yazın sıcakta yatarken açık bırakaıyorum 1-2 saat sonra kendiliğinden kapanıyor. o sıcaklarda hayat kurtarıyor.
İyi günler bütçenizi biraz aşabilir ama bunu önereceğim çünkü bizzat kullanıyorum. Boyutu küçük olsa da çok sağlam üfürüyor. Yer kaplamıyor isterseniz masaüstü olarkda kullana biliyorsunuz. Saat ayarı sayesinde yazın sıcakta yatarken açık bırakaıyorum 1-2 saat sonra kendiliğinden kapanıyor. o sıcaklarda hayat kurtarıyor.
Bu güzelmiş fakat ben Beko'dan bir tane vantilatör aldım 2900´e.
Şubede deneme imkanım olmadığından ve zamanım kısıtlı olduğu için fan çapı büyük olan bir fan aldım. Pişman değilim gayet iyi uzaktan kumandalı olması benim için çok iyi oldu. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Raks markasının o modellere baktım raks markasını biliyorum adamlar kaliteli ürün üretiyor fakat pek yenilikçi değiller gibi. Her ne kadar işlevini bu bütçedeki diğer rakiplerine göre daha iyi yapsada bazı özelliklerinin olmaması almaya uzaklaştırıyor.