Crestfallen 52

Başarılı

Arkadaşlar, şu 2 vantilatör arasında kaldım. Salonda kullanacağım. Sessizlikten ziyade iyi rüzgar üflemesi en büyük isteğim.
Daha iyi bir öneriniz varsa, onu da görmek isterim.

Kule tipi daha önce hiç kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vantilatör sıcak hava üflemekten başka bir işe yaramıyor be. ya da bura çok sıcak ondan da olabilir etki etmemesi. sesten başka birşey değil
30 derece oda sıcaklığında etki etmez.

Su hazneli falan mıydı acaba hocam? İçine buz koyulan vantilatörler çıkmaya başladı.
Klima varsa uğraşma böyle şeylerle kullan gitsin niye attan inip eşeğe binesin ki?

Arkadaşlar, şu 2 vantilatör arasında kaldım. Salonda kullanacağım. Sessizlikten ziyade iyi rüzgar üflemesi en büyük isteğim.
Daha iyi bir öneriniz varsa, onu da görmek isterim.

Kule tipi daha önce hiç kullanmadım.
Kule tipinin en büyük eksisi boyu. Geçenlerde kumtelin aldım. PC başında otururken hava, belden aşağısına geliyor. Ayaklıya göre hava hissiyatı daha iyi ama işte bacağıma verdikten sonra anlamı yok. Oturma odasına uzak köşeye koyar ve kanepede takılırsanız iş yapar. Onun dışında boydan kaybediyor.

Kumtel 74cm miş arada 30cm fark var. Ona göre düşünebilirsin.

Kule tipinin en büyük eksisi boyu. Geçenlerde kumtelin aldım. PC başında otururken hava, belden aşağısına geliyor. Ayaklıya göre hava hissiyatı daha iyi ama işte bacağıma verdikten sonra anlamı yok. Oturma odasına uzak köşeye koyar ve kanepede takılırsanız iş yapar. Onun dışında boydan kaybediyor.

Kumtel 74cm miş arada 30cm fark var. Ona göre düşünebilirsin.
Hava hissiyatı iyiyi biraz daha açabilir misin? Yani daha çok mu üflüyor?

Yok. Daha çok üfleyemez çünkü birisi kocaman pervane döndürüyor diğeri içinde döndürüp salıyor.
Kule tipinde hava daha soft, ferahlama hissi daha önde . Yani şöyle söyleyeyim boyut olayı tamam olursa iş görür.