2.5G destekli ONT önerisi

Alan memnun müşteri , almayan kendi yoluna.

Alan memnun müşteri , almayan kendi yoluna.
Birde bu türkiye ye aldıysan 1700 yurtdışında tanıdığına alanlar 1100 e 1100 aldı hepsini sonrada 4000 e satmak işte bilmeyen alır insanlar bilinçlenmeliki fırsat verilmesin yüzde 300 kar yapılmasına fırsat vermesinler diye yazıyorum

Ben kimseye ürünü aldırmaya çalışmıyorum. İmkânı olan istediği yerden alır. Ben bu ürünü resmî yollarla, tüm risk ve maliyetleri üstlenerek getiriyorum ve stoktan teslim ediyorum. Fiyatım net: 4.000 TL. Uygun bulan alır, bulmayan kendi çözümüne bakar. Herkesin yolu açık olsun.

AliExpress'te 2K ya alırsınız benden söylemesi bir bakın.

Sonuç olarak piyasa dediğiniz şey birden çok ürünün fiyatlanması ile oluşur. Bu cihazın tek ilanı sizin. Yani ortada bir piyasa yok. İstediğiniz fiyatı girersiniz, ama uyanık olmakla kurnaz olmak arasında fark var.

Olması gereken fiyat aliexprestede vergiyle 1500 e geliyor du düne kadar,1500 e alıp 4000 istemek ,,maalesef burası Türkiye
Nerede? Ben AliExpress'te ne baksam hiçbir şey çıkmıyor. "Türkiye'ye gönder, TL, Türkçe" seçince çoğu ürün yok. Çıkmıyorlar.

Siz bunu nasıl çözdünüz?

Nereden aldınız?

AliExpress'te 2K ya alırsınız benden söylemesi bir bakın.
Nerede hocam? Ben yazınca çıkmıyor.

Olmayan gezegenden aldılar, nereden aldınız? Diye sorunca hiçbiri ortada yok nedense

Türkiye'ye satışı açmışlar imkanı olan direk alsın gene kapanabilir.

Bence kapanmaz sertifika sorunu yüzünden kapanmıştı yüklediler açıldı direk satıcı ile iletişim kurdum daha önce ali babadan satış yapıyordu ayrıca ikili olarak sepete atarsanız yine satın alamazsınız malum Türkiye gümrük kısıtı tek tek satın alabilirsiniz prizlere dikkat etsinler satın alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…