Ona öyle denmez aç gözlülüpe girer garantisi olmayan 1700 alıp 4000 aynı bir IPhone'da devlete bağışlar gibi size de bir ONT bağışlayalım yani vallahi insanda vicdan olur 2500 istersin neyse dersin de neyse işte burası Türkiye maalesef, 2000'a aldım yazmış arkadaş o herhalde 2024 tarihinde almış o zamansa

Alan memnun müşteri 👑, almayan kendi yoluna.

Bir de bu Türkiye'ye aldıysan 1700 yurt dışında tanıdığına alanlar 1100'e 1100 aldı hepsini sonra da 4000'e satmak işte bilmeyen alır insanlar bilinçlenmeliki fırsat verilmesin yüzde 300 kar yapılmasına fırsat vermesinler diye yazıyorum

Ben kimseye ürünü aldırmaya çalışmıyorum. İmkânı olan istediği yerden alır. Ben bu ürünü resmî yollarla, tüm risk ve maliyetleri üstlenerek getiriyorum ve stoktan teslim ediyorum. Fiyatım net: 4.000 TL. Uygun bulan alır, bulmayan kendi çözümüne bakar. Herkesin yolu açık olsun.

Ben kimseye ürünü aldırmaya çalışmıyorum. İmkânı olan istediği yerden alır. Ben bu ürünü resmî yollarla, tüm risk ve maliyetleri üstlenerek getiriyorum ve stoktan teslim ediyorum. Fiyatım net: 4.000 TL. Uygun bulan alır, bulmayan kendi çözümüne bakar. Herkesin yolu açık olsun.
Sonuç olarak piyasa dediğiniz şey birden çok ürünün fiyatlanması ile oluşur. Bu cihazın tek ilanı sizin. Yani ortada bir piyasa yok. İstediğiniz fiyatı girersiniz, ama uyanık olmakla kurnaz olmak arasında fark var.

Olması gereken fiyat aliexprestede vergiyle 1500 e geliyor du düne kadar,1500 e alıp 4000 istemek ,,maalesef burası Türkiye
Nerede? Ben AliExpress'te ne baksam hiçbir şey çıkmıyor. "Türkiye'ye gönder, TL, Türkçe" seçince çoğu ürün yok. Çıkmıyorlar.

Siz bunu nasıl çözdünüz?

Nereden aldınız?

AliExpress'te 2K ya alırsınız benden söylemesi bir bakın.
Nerede hocam? Ben yazınca çıkmıyor.

Nerede? Ben AliExpress'te ne baksam hiçbir şey çıkmıyor. "Türkiye'ye gönder, TL, Türkçe" seçince çoğu ürün yok. Çıkmıyorlar.

Siz bunu nasıl çözdünüz?

Nereden aldınız?

Nerede hocam? Ben yazınca çıkmıyor.

Olmayan gezegenden aldılar, nereden aldınız? Diye sorunca hiçbiri ortada yok nedense :)

Türkiye'ye satışı açmışlar imkanı olan direk alsın gene kapanabilir.

Bence kapanmaz sertifika sorunu yüzünden kapanmıştı yüklediler açıldı direk satıcı ile iletişim kurdum daha önce ali babadan satış yapıyordu ayrıca ikili olarak sepete atarsanız yine satın alamazsınız malum Türkiye gümrük kısıtı tek tek satın alabilirsiniz prizlere dikkat etsinler satın alırken