Bence tam tersi. Le Cola zaten sokaktaki çocukların ucuza içtiği küçük şişelerde satılan kolalardan. Le Cola'nın asit oranı normal ama aşırı ekşi. Sanki sirkeli kola içiyormuşum gibi bir tadı var. Her türlü kolayı beğenmesem de içebilirim ama Le Cola'yı yarısına bile gelemeden bıraktım. Crown Cola tam anlamıyla bir denge benim için. Asit oranı güzel, ne çok şekerli, ne ekşi.
2 senedir içiyorum. Hatta biraz önce koyup tekrar tadına baktım, ekşi değil. Coca Cola'daki hafif ekşi tat kötü değil mesela. Crown Cola'da bu çok çok daha az. Ve daha az şeker tadı geliyor. Le Cola ise dayanılmayacak kadar ekşi.
2 senedir içiyorum. Hatta biraz önce koyup tekrar tadına baktım, ekşi değil. Coca Cola'daki hafif ekşi tat kötü değil mesela. Crown Cola'da bu çok çok daha az. Ve daha az şeker tadı geliyor. Le Cola ise dayanılmayacak kadar ekşi.
O zaman size hatalı üretim gelmiştir. Çünkü Le'Cola'yı bir dönem baya baya içtim ve asit oranı cidden yüksekti. Ayrıca böyle ucundan bile değil hiç ekşi değildi.
O zaman size hatalı üretim gelmiştir. Çünkü Le'Cola'yı bir dönem baya baya içtim ve asit oranı cidden yüksekti. Ayrıca böyle ucundan bile değil hiç ekşi değildi.
Yaşadığım çevrede 4-5 tane BİM var. Önceden 2.5L Pepsi'yi 35 TL'ye düşürmüşlerdi bayağı bir stoklamıştım fakat stok bitti. Bir haftadır tekrar alabilmek için farklı şubelere gidiyorum fakat hiçbirinde 2.5L Pepsi yok. Onun yerine le'cola koymuşlar. Şok'larda da durum aynı Coca-Cola yok ama Cola Turka var. 2.5L kolayı hangi marketten bulabilirim?