Satıcı sizsiniz alıcı o muhtemelen. Diyelim ürüne 4000 yazdınız adam 3500 dediyse sistem kabul edince satışı o fiyattan başlatıp daha sonra kargolamanız için 3-5 gün veriyor ve o adama da ödemeyi yapmasını söylüyor yaptırıyor. Sonra size kargo teslimat bilgisini girmenizi yoksa IBAN doğrulamanızı istiyor ve ürünü yurt içi ya da PTT ile gönderiyorsunuz. Adam ürün eline geçtikten sonra onaylayınca para elinize geçiyor.(Kesinti ücreti ve kargo ücreti iki taraftan da alınıyor diye biliyorum)

24 saat süre veriyor alıcıya. O süre içerisinde alırsa alır, yoksa teklifin süresi dolar.

Yok mu iptal etme?

Satıcı sizsiniz alıcı o muhtemelen. Diyelim ürüne 4000 yazdınız adam 3500 dediyse sistem kabul edince satışı o fiyattan başlatıp daha sonra kargolamanız için 3-5 gün veriyor ve o adama da ödemeyi yapmasını söylüyor yaptırıyor. Sonra size kargo teslimat bilgisini girmenizi yoksa IBAN doğrulamanızı istiyor ve ürünü yurt içi ya da PTT ile gönderiyorsunuz. Adam ürün eline geçtikten sonra onaylayınca para elinize geçiyor.(Kesinti ücreti ve kargo ücreti iki taraftan da alınıyor diye biliyorum)

Kargo iki taraftansa tamam benim için.

Hocam abime versem kutusuyla, o İstanbul'da adama elden verse olur mu?
Kargoya teslim edenin önemi yok sen veya bir akraban vs, kargolanacak ürün için kod oluşturuluyor, o kodu kargo firmasına söylüyorsun onlar hallediyor gerisini, ha telefon numarası isteyebilirler o kadar. Bir kaç defa ben de satış yaptım param güvende ile, bir keresinde babama verdim o teslim etti kargo firmasına sorun olmaz.