2.600 TL'ye alınan Razer Blackwidow V3 TKL nasıldır?

XXXTentacion 1

Becerikli
Makaleler
1
Amazon kuponu ile 2.600'e düştü. TKL ve Green Switch, nasıl bir klavye? Çok sesli diyorlar ama bu fiyatta da kaliteli TKL pek yok gibi ondan bunu aldım.

Green Switch, Blue kadar sesli. Clicky switch aile evinde yaşamıyorsanız problem olmaz. Klavye hakkında bilgim yok.

Green Switch, Blue kadar sesli. Clicky switch aile evinde yaşamıyorsanız problem olmaz. Klavye hakkında bilgim yok.
Daha önce blue kullanmıştım, bir süre sonra alışmıştım fakat %60 olduğu için kullanmadım bir süre sonra, küçük geldi.

İfadeler: d0m
Daha önce blue kullanmıştım, bir süre sonra alışmıştım fakat %60 olduğu için kullanmadım bir süre sonra, küçük geldi.

Bana göre kullanıma uygun değil hocam. Bir süre sonra çok baş ağrıtıyor.

Bana göre kullanıma uygun değil hocam. Bir süre sonra çok baş ağrıtıyor.
Evet orası öyle, steelseries apex 3 tkl baktım membrane klavyeye de 2500 vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

Evet orası öyle, SteelSeries Apex 3 TKL baktım membrane klavyeye de 2500 vermek ne kadar mantıklı bilemedim.

O klavyenin alınmayacağı kesin. Klavye hakkında az çok bilgim olsaydı öneri yapmak çok isterdim. Marka diye Apex 3 alınmaz.

Bütçe artırıp Leobog Hi75C Pro alırdım kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…