XXXTentacion 1
Becerikli
- Makaleler
- 1
Amazon kuponu ile 2.600'e düştü. TKL ve Green Switch, nasıl bir klavye? Çok sesli diyorlar ama bu fiyatta da kaliteli TKL pek yok gibi ondan bunu aldım.
Daha önce blue kullanmıştım, bir süre sonra alışmıştım fakat %60 olduğu için kullanmadım bir süre sonra, küçük geldi.Green Switch, Blue kadar sesli. Clicky switch aile evinde yaşamıyorsanız problem olmaz. Klavye hakkında bilgim yok.
Daha önce blue kullanmıştım, bir süre sonra alışmıştım fakat %60 olduğu için kullanmadım bir süre sonra, küçük geldi.
Evet orası öyle, steelseries apex 3 tkl baktım membrane klavyeye de 2500 vermek ne kadar mantıklı bilemedim.Bana göre kullanıma uygun değil hocam. Bir süre sonra çok baş ağrıtıyor.
Çok kötü bir klavye o uzak dur 1500 tlık klavyeler bile daha iyi.Amazon kuponu ile 2.600'e düştü. TKL ve Green Switch, nasıl bir klavye? Çok sesli diyorlar ama bu fiyatta da kaliteli TKL pek yok gibi ondan bunu aldım.
Eki Görüntüle 273487
Evet orası öyle, SteelSeries Apex 3 TKL baktım membrane klavyeye de 2500 vermek ne kadar mantıklı bilemedim.
O Kadar da kötü olduğunu pek düşünmüyorum, razer sonuçta.Çok kötü bir klavye o uzak dur 1500 tlık klavyeler bile daha iyi.
Sıkıntı Razer olması zaten, kalitesiz green switch kalitesiz ve hotswap olmayan pcb ve kıytırık malzeme kalitesi kullanıyor.O Kadar da kötü olduğunu pek düşünmüyorum, razer sonuçta.