elrexy

Uzman
A34 var elimde fakat satıp S10 gibi eski bir amiral gemisi almayı düşündüm. 2600 TL ilan. Cihazda kırık, patlak, çatlak yok. Satıcı Azerbaycanlı veya o taraflardan. Kendisi ile pek sağlıklı iletişim kuramıyorum, o yüzden incik cıncık soru soramam. Cihaz yurt dışı fakat hatlar açık. A34'ü satınca üstüne kalan parayı kenara ayırırım. A34 hissiyatı berbat. P40 Pro vardı, sattım onu da para için. Attan inip eşeğe binmiş gibi oldum A34 ile. S10 iyi mi kötü mü sorusundan ziyade, YD olduğu için unofficial kaydı olur mu?

KNOX sayacı ve Samsung uygulamalarını kullanmazsınız onun dışında kullanılabilir. Güzel cihaz. (Bende yakın zamanda bataryasını değiştireceğim)

İşim yok onlarla. IMEI işini nasıl hallederim onu bilmiyorum. Batarya ne alacaksınız?

Bataryayı Deji aldım. Bir ara konusu da açılmıştı IPhone'da şişme yapıyor gibisinden. Ben S9 kullanırken de biraz şiştiğini fark etmiştim ama servis bataryası kalmadığı için mantıklı buluyorum. Bir cumartesi taktıracağım.

A34 var elimde fakat satıp S10 gibi eski bir amiral gemisi almayı düşündüm. 2600 TL ilan. Cihazda kırık, patlak, çatlak yok. Satıcı Azerbaycanlı veya o taraflardan. Kendisi ile pek sağlıklı iletişim kuramıyorum, o yüzden incik cıncık soru soramam. Cihaz yurt dışı fakat hatlar açık. A34'ü satınca üstüne kalan parayı kenara ayırırım. A34 hissiyatı berbat. P40 Pro vardı, sattım onu da para için. Attan inip eşeğe binmiş gibi oldum A34 ile. S10 iyi mi kötü mü sorusundan ziyade, YD olduğu için unofficial kaydı olur mu?
Gayet iyi S10. Hatta OneUI 7 ROM'u atarsanız şahane olur.