Ben zaten fiyat konusunda artarsa bütçe dedim tercih edilebilir, bu bütçe aralığında önermedim mesajımda. Bütçe biraz artarsa, eli ayağı düzgün rahatlıkla alabilir. Sahibinden fiyatları yanıltır. Bu fiyatlarda araç pazarlığı 10-15 bin TL olmaz. Fiyat endeksi ile alakalıdır o.
Volvo'da parça sıkıntısı yok dostum, katılamayacağım malesef söylediklerine. Aynı şekilde servis. Önerdiğim o araç, eski bir araç değil. Velev ki tutulan eski Volvo modellerinin bile parça sıkıntısı yok. V90 sadece Station bir araç değil, Cross Country aynı zamanda. Bu araçlar çok yönlü araçlardır. Sadece Station demek, haksızlık olur. Hafif arazilere de girebilir. G20 ile V90 kıyaslaması doğru değil. Bambaşka arabalar. Biri karpuz, biri kavun misali. Temiz bakarsa, ömürlük araçlar üretiyor Volvo.
Çok tutulması, piyasanın en iyisi olacağı anlamına gelmez. G20 iyidir her konuda, onun da eksikleri var. Mükemmel bir araç değil. BMW servislerinde de şikayet çok geliyor. Marka algısından sıyrılmak lazım.
Birde şunu bilmek lazım artık markalar depolarında her çeşit ürünü, her zaman bulundurmuyorlar artık. Sipariş üzerine geliyor artık bir çok parça. Depolama faliyetleri teknoloji ile çok değişti, eskisi gibi değil. PSA gibi çok satılan, ortak araçların bile parçasını uzun süre bekleme ihtimalin var. DS markası için mesala bunu söylesen, anlarım. Hatta ekstra şekilde desteklerim.