Bütçe
2.700-3.700 TL

brobeyto

Çalışkan
Yer
Antalya
Arkadaşlar selam. Şimdiki durumumu anlatayım. Logitech G203 Lightsync'im var ve 2022 yazında almıştım. 1 yıldır falan tekerleği bozuk bir şekilde kullanıyorum ve sonunda mouse değiştirmeye karar verdim. 2-3 gündür yoğun araştırma içerisindeyim ve herkes çok farklı şeyler diyor, laptop forumuna bile benzemiyor gerçekten :D . Her neyse, ben aslında başta ATK A9 Pro çok güzel geldi ama sorunlu falan dediler, ondan dolayı saldım. Sonra MCU'nun önemini öğrendim falan filan ve geldik bugüne; başlıktaki 3 seçenek arasından birisini kesinlikle alacağım gibi duruyor. İlk öncelikle palm grip kullanıyorum ve boyut olarak aslında G203'ten memnunum, sadece bir tık daha büyük bir mouse isterim. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sağ elimin serçe parmağı fareyi kullanırken rahatsız olmuyor değil. Kullanım alanlarım şunlar: FPS oyunları bazen oynarım ama çok değil. Yarış oyunlarında eğer seçeneği varsa %99 mouse steering kullanırım, ondan dolayı farenin gecikme vs. yapmaması lazım. Zaten dongle bana maksimum 1 karış mesafesinde olur çünkü laptopun sağ tarafına takacağım. Kronik bir mouse asla istemiyorum çünkü en az 3-4 sene kullanacağım ve üniversiteye de gitmesi lazım tabii ki de. Bu üçü bana hepsi güzel geldi. Sağ elim bu arada uzunluğu 18,5 cm ve genişliği 8,5 cm, onu da söyleyeyim. Wraith e-Sports sıkıntılı diyorlar ama ondan emin olamadım; bu üçünden ikisi Wraith'te satıldığı için mecbur Wraith'ten alacağız muhtemelen. Fareyi zaten daha 7-8 gün sonra alacağım, yani daha bir haftam var. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü cidden zor karar vermek.

ATK X1 V2 öneririm. A9 Ultra Max 2.0 mekanik Switch kullanıyor, optik çok daha mantıklı.

Hocam ben mi yanlış görüyorum yani ATK X1 V2 (Ultra Max 2.0 paket mevcut sadece wraithte) de mekanik Switch kullanıyor. Hatta atayım hemen buraya.

1773842066530.webp

X1 V2 gümüş renginin stoku var, Ultra Max 2.0 değil, Ultimate 2.0 tercih edin.

Beyaz ve gpx shape isterseniz U2 v2 Ultimate tercih edebilirsiniz.

Hocam maalesef 4000e çıkabileceğimi sanmıyorum. Aslında param var, çıkarım ama yani bir fareye 4000 vereceğimi zannetmiyorum. Ha Ramazan'dan o para çıkar mı belki çıkabilir (çıkarsa kesinlikle dediğinizi alırım). Peki benim başlıkta dediğim o üç farenin hepsi mi mekanik Switch kullanıyor? Ayrıca hocam şimdi kusura bakmayın benim mouse sektörü hakkında hiç bilgim yok da o son dediğinizi anlayamadım (beyaz ve gpx shape isterseniz U2 v2 Ultimate tercih edebilirsiniz).

Hocam maalesef 4000e çıkabileceğimi sanmıyorum. Aslında param var, çıkarım ama yani bir fareye 4000 vereceğimi zannetmiyorum. Ha Ramazan'dan o para çıkar mı belki çıkabilir (çıkarsa kesinlikle dediğinizi alırım). Peki benim başlıkta dediğim o üç farenin hepsi mi mekanik Switch kullanıyor? Ayrıca hocam şimdi kusura bakmayın benim mouse sektörü hakkında hiç bilgim yok da o son dediğinizi anlayamadım (beyaz ve gpx shape isterseniz U2 v2 Ultimate tercih edebilirsiniz).
Bu üçlü arasından sadece ES21 Pro optik switch kullanıyor.