Bütçe
2.700 TL

Blassen

Uzman
IEM kulaklık almayı düşünüyorum fakat IEM kulaklıklar hakkında çok bir bilgim yok. Şu 2 kulaklık gözüme çarptı. Bunlar dışında aynı fiyat bandında önerisi olan var mı? (kullanım amacım oyun ve müzik odaklı)
evoX
EW200

klean sv'nin teknik başarımı çok iyi fiyatına göre. Sadece müzik için olsa başka şeyler olabilir ama oyun da varsa sv

klean Sv'nin teknik başarımı çok iyi fiyatına göre. Sadece müzik için olsa başka şeyler olabilir ama oyun da varsa sv.

Dediğim gibi şu anda stokları tükenmiş ama 1-2 hafta içinde gelirse göz önünde bulunduracağım bu süreçte gelen modellerin incelemelerine bakmayı düşünüyorum.

Biraz bakındım ama yabancılar genel olarak Black Nozzle ile önermiş Wraith'de de düz olanı varmış SV modeli yok tek fark Altın Nozzle ile gelmesiymiş stok beklemeye gerek var mı?

Son düzenleme:
Dediğim gibi şu anda stokları tükenmiş ama 1-2 hafta içinde gelirse göz önünde bulunduracağım bu süreçte gelen modellerin incelemelerine bakmayı düşünüyorum.

Biraz bakındım ama yabancılar genel olarak Black Nozzle ile önermiş Wraith'de de düz olanı varmış SV modeli yok tek fark Altın Nozzle ile gelmesiymiş stok beklemeye gerek var mı?
Tek fark nozzlelar değil. Sv'nin daha iyi technicalitiesi var. Tuningleri farklı. Og kleande nozzleın üst kapak-filtre kısmı değişiyor ve pirinçten yapılma. Kolayca oksitlenebiliyor. Sv'de nozzle tamamen çıkıyor ve nozzle artık pirinçten değil. Beklemek problem değilse sv al.