2.9 Mbps internet ile Kick veya Twitch'te yayın yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan glados
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    kick yayın

iPhone XR kullanıyorum LTE var yani diğer adıyla 4.5G. Operatör olarak da Türk Telekom kullanıyorum. Benim bildiğim şu an yasadıgım yerde 5G yok. Bu arada seneye şubat-Mart gibi Samsung S23 Ultra veya iPhone 13 Pro Max alıp mobil veriyle yayın acma gibi bir hedefimde var.

Tahmin ettiğim gibi, 4.5G. @Lacan yoksa biz de biliyoruz 5G box demeyi.

Yine de bir 4.5G testi yap, cidden cok kıyıda köşede kalmiyorsan şu anki değerlerden daha iyi alman lazim. Uydu interneti olduğundan emin misin, şu an box da olabilir belki? Bazı yerleşim yerlerinde yoğunluk cok oluyor, performans pek iyi olmuyor. Ben kırsal alanlarda (yoğunluk olmadığı icin) hep iyi performans aldim. 4.5G beni 1 seneden fazla idare ve tatmin etti.

Mobil hiz testinden ne alip almadığın anlasilir zaten.

Daha kötü hız. Şehir merkezinde yaşamama rağmen. Her neyse ya S23 Ultra ya da 13 Pro Max alana kadar rafa kaldıracağım yayıncılık yapmayı belki o zamana kadar altyapı cekmiş olurlar. Boxa ekstra para verecek durumum yok çünkü şu an .

Sağlık olsun o zaman. Altyapı yakınınızda var mi, başvuru vesaire yaptınız mi?

Tahmin ettiğim gibi, 4.5G. @Lacan yoksa biz de biliyoruz 5G box demeyi.
Bu kadar içine dert olacağını düşünmemiştim.
"Bildiğim kadarıyla" demiş. Şehir merkezinde. 5G olma ihtimali yüksek. Ben taşradayım, dünyadan kopuk yerdeyim, 5G var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…