Alex Mason

Yetkin

Bu konuda arkadaşa demişler “Kim beni niye izlesin.” diye kendine sormak lazım diye gerçekten de doğru demiş.

O yüzden kendimden bahsedeyim. Genellikle Fortnite oynuyorum. Fortnite ile ilgili içerik üretmek istiyorum. Yayıncılığa başlamak için ilk adım Kick mi daha uygun olur Instagram mı?

Ya da sadece düz Kick'ten sohbet + Fortnite yayını yapsam. Kesitleri Instagram Reels'te paylaşsam nasıl olabilir? Üstüne Fortnite ile ilgili temasal içerikler üretmek. Arda vlogger gibi.

Bu yayıncılık işini yapmayı düşünüyorum. Nereden ve nasıl başlamalıyım? Ve nasıl 100-200 izlenebilirim? Önerebileceğiniz bir şey var mı? Adım adım anlatırsanız sevinirim.

RTX 5070 + R7 7800X3D sistemle bir şey başarabilir miyim?

Yani nasıl yapılır nereden başlayacağım pek bilgim yok bu konuda biraz beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuda arkadaşa demişler “Kim beni niye izlesin.” diye kendine sormak lazım diye gerçekten de doğru demiş.

O yüzden kendimden bahsedeyim. Genellikle Fortnite oynuyorum. Fortnite ile ilgili içerik üretmek istiyorum. Yayıncılığa başlamak için ilk adım Kick mi daha uygun olur Instagram mı?

Ya da sadece düz Kick'ten sohbet + Fortnite yayını yapsam. Kesitleri Instagram Reels'te paylaşsam nasıl olabilir? Üstüne Fortnite ile ilgili temasal içerikler üretmek. Arda vlogger gibi.

Bu yayıncılık işini yapmayı düşünüyorum. Nereden ve nasıl başlamalıyım? Ve nasıl 100-200 izlenebilirim? Önerebileceğiniz bir şey var mı? Adım adım anlatırsanız sevinirim.

RTX 5070 + R7 7800X3D sistemle bir şey başarabilir miyim?

Yani nasıl yapılır nereden başlayacağım pek bilgim yok bu konuda biraz beni aydınlatır mısınız?
Sadece Fortnite oynayacaksanız bence YouTube üzerinde gelişin, oradan yayıncılığa girin derim.

Fortnite'ın Türkiye'de hiçbir zaman PUBG kadar popüler olmadı, oradan tutunamazsınız. Yayıncılığıda meslek haline getirmek istiyorsanız anca ek gelir kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ana mesleğiniz üzerine kurarsanız hakkınızda diyelim bir söylenti çıktı veya biri ayağınızı kaydırdı her şey biter.

Uzun zamandır o video yapıyor diye biliyorum.

Hem şans hem de kişiliğine bağlı. Eğlenceli bir tipsen şansın da varsa olur.

Türkçe ise zor oynayan izleyen kimseyi tanımıyorum, 19-21 arası hype vardı şu an yok çor çocuk oynuyor diye biliyorum.

Türkiye'de yayıncılığı ana meslek olanlar ya bu işe ilk girenler ya da büyük yayıncıların yanından büyüyenler. Türkiyedeki büyük yayıncılara bakarsanız ya 10 yıldır bu işin içindeler ya da daha önceden büyük yayıncıların ekibinden çıkmışlardır.

100 izlenmeye ulaşman çok vakit alacak, ulaşsan bile sana saatlik 1 dolar ödeme yapacak 100 izlenme için. Kcip'i çok düşürdüler. Valorant yayıncıları bile eskisi kadar izlenmezken ülkemizde popüler olmayan Fortnite ile tutunman çok zor. Düz oyun oynayan insanlar artık sarmıyor, sarsa Burak Oyunda piyasadan silinmezdi.