avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar, TYT fen bilgim az. Genel kültür olarak bir şeyler biliyorum ama konu olarak pek bir şey bilmiyorum. 2 ayda bu konuları yetiştirebilir miyim? Amacım 20/20 yapmak değil, 10-12 yapmam yeterli.

Ayrıca şu anlık TYT puanlarım 250-300 civarında. 300 puana karşı yaklaşık 400 bin sıralama geliyor. Sizce sene sonuna kadar 200 bine çekebilir miyim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce garanti çıkan konulardan başlayarak bitirebilirsiniz hocam, 2 ay tyt fen icin zaten yeterli bir süre. Sıkı fıkı çalışırsanız daha erken de biter.

Zaten amacım 10 12 net yapmak olduğu için garanti çıkanlara bakacağım öyle 20 20 yapmak değil amacım.
Sen yine de en üstten amaçla dostum. Önümüzde 100 gün var. TYT feni fullemek icin hayli hayli yeter. Yani seni bilemem ama kimya ve biyoloji o kadar kolay ki. Çok küçük bir kısımda sayısal var geri kalanı sözel. Biraz da fizik çalışırsın. Zaten 16-17 net yaparsın. Çok büyük bir kısmı sözel olduğu için, konu anlatımını dinledikten sonra paso soru çözeceksin. Biyoloji konu anlatımları çok kısa zaten. 1 haftada biter. TYT Kimya biraz uzun. Orada önce garanti konuları dinleyip sonra diğer konuları çalışman mantıklı olur.

Selam, TYT fen bilgim az. Genel kültür olarak bir şeyler biliyorum ama konu olarak pek bir şey bilmiyorum. 2 ayda bu konuları yetiştirebilir miyim? amacım 20/20 yapmak değil, 10-12 yapmam yeterli.

Ayrıca şu anlık TYT puanlarım 250-300 civarında. 300 puana karşı yaklaşık 400 bin sıralama geliyor. Sizce sene sonuna kadar 200 bine çekebilir miyim bunu?

Garanti konular kampları var YouTube'da. Konu anlatım>soru çözüm videosu>3 adım TYT soru bankaları(MEB'in kaynağı)>branş denemeleri şeklinde ilerlenebilir.