Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Çok üzüldüm bu haberi görünce..
Sene olmuş 2026, teknoloji şöyle uçtu, yapay zeka böyle gelişti diyoruz ama dibimizde 2 aylık bir bebek açlıktan ölüyor. İnsanın boğazı düğümleniyor, ne denir ki buna? Nasıl bir ihmaldir bu aklım almıyor.
Allah rahmet eylesin masuma. Gerçekten insanlığımdan utandım şu an, diyecek söz yok.
Sene olmuş 2026, teknoloji şöyle uçtu, yapay zeka böyle gelişti diyoruz ama dibimizde 2 aylık bir bebek açlıktan ölüyor. İnsanın boğazı düğümleniyor, ne denir ki buna? Nasıl bir ihmaldir bu aklım almıyor.
Allah rahmet eylesin masuma. Gerçekten insanlığımdan utandım şu an, diyecek söz yok.
Son düzenleme:
"3 gündür beslemedik, dün de öldü" bir annenin ağzından bu lafları duymak. Türkiye'nin hali:
Olsun olsun üreyin arkadaşlar bol bol 20 30 tane çocuk yapın yemek su da vermeyin Allah rızkını verir. Çok şey derdim de ban yemek istemiyorum şimdi.
Çok üzüldüm bu haberi görünce.
Sene olmuş 2026, teknoloji şöyle uçtu, yapay zeka böyle gelişti diyoruz ama dibimizde 2 aylık bir bebek açlıktan ölüyor. İnsanın boğazı düğümleniyor, ne denir ki buna? Nasıl bir çaresizlik ya da nasıl bir ihmaldir bu aklım almıyor.
Çaresizlik mi? Kadın "beslemedik" demiş. Hani yemeğimiz yoktu dememiş bilerek beslememişler.
Omerta Silenzio
Başarılı
Hocam ben detayını görmemiştim, insanın aklı almıyor gerçekten. Allah o masumun hakkını bırakmasın bunlarda. Cidden sinirim bozuldu şimdi, yazıklar olsun."3 gündür beslemedik, dün de öldü" bir annenin ağzından bu lafları duymak. Türkiye'nin hali:
Olsun olsun üreyin arkadaşlar bol bol 20 30 tane çocuk yapın yemek su da vermeyin Allah rızkını verir. Çok şey derdim de ban yemek istemiyorum şimdi.
Çaresizlik mi? Kadın "beslemedik" demiş. Hani yemeğimiz yoktu dememiş bilerek beslememişler.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Hoş geldin 2026. Allah bunun hesabını elbet soracak.
sndwchmaker
Yetkin
Eskiden çocuk sahibi olmak, zar atmak kadar şans işiydi. Günümüzde bu söz konusu bile değil. İşin trajikomik tarafı şu anda bir bebeğin ölmesinin ihtimalinin en düşük olduğu çağda yaşıyoruz. Aşılar, antibiyotikler, onlarca farklı medikal araç gereç, temiz su ve yiyeceğe erişim kolaylığı...
Sen bütün bu imkânlara rağmen çocuk yapıp onun ölümünü izliyorsan, hiç çocuk sahibi olmaman gerekir. Hem bu cehaletin soyunun devam etmemesi, hem de masum bir bebeğin acı çekerek ölmemesi için. Bazen halkın cehaletini çok hafife alıyoruz.
Sen bütün bu imkânlara rağmen çocuk yapıp onun ölümünü izliyorsan, hiç çocuk sahibi olmaman gerekir. Hem bu cehaletin soyunun devam etmemesi, hem de masum bir bebeğin acı çekerek ölmemesi için. Bazen halkın cehaletini çok hafife alıyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben detayını görmemiştim, insanın aklı almıyor gerçekten. Allah o masumun hakkını bırakmasın bunlarda. Cidden sinirim bozuldu şimdi, yazıklar olsun.
Gerçekten yorum yok. Bence bilerek yapıyorlar. Yeni yıl girer girmez hemen de kötü olay olamaz ki, halkın psikolojisini bozmaya çalışıyorlar.
"19 yaşındaki anne".