Detaylar
Kim cevapladı?Ya çok saçma olacak ama abi ben dc kullanmıyorum ya da o tarz uygulamaları.
Çıkacağımı da asla tahmin etmezdim, yerime başkasını ver lütfen dostum
Hakkına girer demişsin ama benim yerime @Emir 'e devredersen mutlu olurum
Hem bende dc yok hem de arkadaşımız büyük centilmenlik etmiş.
Hakkına girer demişsin ama benim yerime @Emir 'e devredersen mutlu olurum
Hem bende dc yok hem de arkadaşımız büyük centilmenlik etmiş.
Son düzenleme:
Ya çok saçma olacak ama abi ben DC kullanmıyorum ya da o tarz uygulamaları.
Hakkına girer demişsin ama benim yerime @Emir'e devredersen mutlu olurum
Hem bende DC yok hem de arkadaşımız büyük centilmenlik etmiş.
Hocam ikinizde birbirinize devretmek istiyorsunuz olmaz öyle
Şöyle ki, daha detaylı okudum şimdi (cidden şimdi)Hocam ikinizde birbirinize devretmek istiyorsunuz olmaz öyle. Discord'u temsili olarak söyledim herhangi bir iletişim aracı olur.
Daha fazla gereksiz mesaj olmasın diye yazıyorum, benim YT Premium'um var ana hesabımda.
Eğer sayı çekilişiyle çıkmamış olan bana verirsen cidden haksızlık olur başka hesabıma gider.
Deniz744
Başarılı
38.1-50 Arasında bir sayı tuttum, bilen ilk kişiye hediye etmek istiyorum. Şart yok herkes katılabilir ve herkesin 1 mesaj hakkı var.
Bir kullanıcı Kampanyadan en fazla 1 defa faydalanabilecektir.
2 Aylık Ücretsiz YouTube Premium Kodu kullanıcıya iletildikten sonra 12 ay boyunca geçerli olup, kod aktifleştirildikten sonra YouTube platformunda 2 ay süreli ücretsiz premium üyelik sağlayacaktır.
2 Aylık Ücretsiz YouTube Premium Kodunun kullanılabilmesi için; kullanıcının 13 yaş üzerinde olması ve Google hesabının olması, ilgili hesap üzerinden YouTube Music Premium, YouTube Premium abonesi olmaması, daha önce YouTube Music Premium, YouTube Premium, Google Play Müzik abonesi olmamış olması veya daha önce bir YouTube Music Premium, YouTube Premium veya Google Play Müzik promosyonuna katılmamış olması gerekmektedir. Bu Kampanya yalnızca Türkiye’de ikamet eden Trendyol müşterilerine sunulmaktadır.
2 Aylık Ücretsiz YouTube Premium Kodunun aktifleştirileceği sırada kullanıcı tarafından geçerli bir ödeme şeklinin belirtilmesi gerekmektedir. 2 Aylık Ücretsiz YouTube Premium Kodunun kullanım süresi sona erene kadar ücretlendirme yapılmayacaktır. Üyelik iptal edilmediği sürece, sonraki aylarda her ay Youtube tarafından ücretlendirme yapılacaktır.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-