Cahil olmayın arkadaşlar lütfen, terör elebaşının açıklaması televizyonda okundu, bu ne demek? Ben sözümü türklere geçirebiliyorum demek. PKK çok daha güçlü olarak karşımıza çıkacak, yine binlerce şehit vereceğiz. Bu açıklamayı okutarak teröristlere moral verdiler resmen, olmaması gerekirdi. İlk yakalandığında aponun asılması lazımdı, şimdi asılan biz olacağız ve elimizden hiçbir şey gelmeyecek.

İçimden ne küfür etmek geliyorda edemiyorum. Bu durumu açıklamanın hiçbir yolu yok. Cumhuriyet tarihi hiçbir zaman böyle organize bir hainlik görmedi ve muhtemelen ilerleyen zamanlarda da görmeyecek. Pkk'lı kürtler ülke turizmini yavaş yavaş ele geçiriyor ve belediyelere girip kafalarına göre iş yapıyor. Pkk kurucusunun açıklamalarını dev ekranlarda halka izletiyorlar. Ülkeyi daha da karıştıracaklar ve öyle bir baskı sağladılar ki insanların elinden hiçbir şey gelmiyor. Hepimize geçmiş olsun.

Ne yani, sen AKP'lilerin Erdoğan'ın yaptıklarına karşı çıkacaklarını mı düşündün?

Neden beğenmedin ki yazdığımı? Kendilerini feshedeceklerine mi inanıyorsun? Öcalan ile PKK başı arası bozuk. Umursamazlar. Hatta önümüzdeki günlerde bunun hırsıyla Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı taciz ateşi açacaklarını düşünüyorum. Uyanık olmalıyız.
Şehit vermeyiz umarım uzaktan atışırız.

1740675662503.webp

3 4 bomba atıp kaçacaksın aslında ama bombam yok :(

Seçimde AKP'nin oyları çok düşük çıkacak, yani demin oylarına ihtiyacı var. Bir şey çıkmayacak olsa böyle bir risk almazlardı.

Yani bir 5 sene daha mı çekeceğiz? İmkansız. O zaman bende oy kullanacağım ve elimden geleni yapacağım. Ama çevremde herkes malum partili. Kimsede inadı inat dönmüyor. Beni vatan düşmanı ilan ediyorlar bir de. Gerçekten imkan olursa yurt dışına çıkmaya çalışacağım ama zor gibi... Dil desen yok, iyi bir meslek desen o da yok gibi duruyor. Çekecez mecbur.