Sinatra

Uzman
Selamlar, iyi günler dilerim. Bugün forumda akıllı saatlerle ilgili bir soruya denk geldim ve tavsiyeleri okuduktan sonra bir akıllı saat alma düşüncesi oluştu. Yakınımda bir Galaxy Watch 4'ün satıldığını gördüm ve biraz araştırdıktan sonra satın aldım. Ancak bir sorunla karşılaştım: Şarjının çok hızlı tükendiğini fark ettim. Acaba pilin durumu mu kötü, yoksa uzun süre kullanılmadığı için mi böyle oldu? İki kez sıfırlama işlemi yaptım ve sistem güncellemelerini yükledim, ancak 3-4 saat içinde şarjı yüzde 80'den yüzde 4'e düştü. Elbette, ek olarak bazı uygulamalar da yükledim. Sizce birkaç kez şarj edip boşalttıktan sonra pil düzelir mi, yoksa pilin değiştirilmesi mi gerekir?

Hocam bir süre bataryayı toparlamak için şarj et boşalt işlemi yapmak mantıklı bir yol olur. Normalde uzun süre kullanılmayan bir ürünün bataryası bu şekilde kendini toparlar ki bunun en güzel örneği amazfit neo saatlerde olmuştu. Uzun süre depoda durduklarından bataryanın kendine gelmesi gerekiyor ilk alındığında. Eğer bundan sonra hala düzelmezse bataryası bitmiş demektir. Değişim lazım malesef. Samsung saatlerde batarya ömrü zaten çok da uzun değil. Huawei saatlerin bataryası 1 haftayı bulurken samsung 1 günlük batarya ömrü sunuyor genelde.

Hocam umarım toplar çünkü bu bataryası kötü bir alet için bile kötü bir de maseaf yapıp metal kordon aldım.

1 günü iyi kötü çıkarabiliyor olması lazım, daha az ya da fazla değil. 3-4 saate bitmesi de normal değil. Watch 4 zaten pil bakımından kötü bir cihaz.

1 günü iyi kötü çıkarabiliyor olması lazım, daha az ya da fazla değil. 3-4 saate bitmesi de normal değil. Watch 4 zaten pil bakımından kötü bir cihaz.

Bende 44mm var tam 2 gün gidiyor şarjı. Bana garip geldi. Pil değiştirin bence.

Hocam saat 2 saat önce yüzde yüz idi bir defa güncelleme yaptım şu an yüzde elli şarjı yapay zeka 3 üncü veya 4 üncü dolumda düzelir hücreler kendine gelir dedi.