• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

2. el alışverişte ölücü ne demek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
  • Etiketler Etiketler
    2. el

Gayet normal. Günde 15 tane bu gibi tiplerle uğraşınca insanın sabrı kalmıyor.

Bu sarı site ömür törpüsü, sinir bozucu bir yer oldu. Gerçekten ihtiyacı olup belli bir miktarı gözden çıkarıp cüzi miktar pazarlık eden alıcılara ve birinin işine yarasın mantığı ile değiştirdiği veya artık kullanmadığı herhangi bir parçayı sıfır fiyatından makul şekilde ucuza koyan satıcılara sözüm yok ama azınlıkta kaldıklarını düşünüyorum. Ölücü tabir edilenlerin, malı ederinden çok daha ucuza almayı başarabildikleri oluyor mu acaba? Satıcı illallah ettiyse başka. Diğer taraftan kullanılmış mala sıfırından daha pahalıya ilan açmanın mantığını da gerçekten anlamış değilim?

2000'lik telefona 1000TL teklif eden görmüştüm ölücü dediğin bu oluyor işte. Hayır ters bir şey de yazamıyorum dava falan açar diye nazikçe engeli basıyorum bunlara.

Son düzenleme:
Birde böyle öğrenciyim, yok şuyum, yok buyum deyip acınası hallere düşen elemanlar var onlar ciddi mi? Yoksa ürünü almak için yalan mı söylüyorlar?

Yalan muhtemelen. Doğruysa da yapacak bir şey yok. Gider daha ucuz ürün satın alır o zaman. Satacak adam hayır kurumu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…