Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wozfin

Becerikli
Başlıkta da dediğim gibi, dün ikinci elden Gigabyte RX 6600 aldım. Önceden adamdan çalışırken videosunu istemiştim, attı; yani çalışması gerekiyordu. Aldım ve eve gelip taktığımda ilk başta eski sürücü kurulu olduğundan ekran gelmedi. Güvenli modda DDU ile temizledim ve yeniden başlattım; ekran geldi, çalışıyordu. Ama sonra AMD sürücüsünü kurduğumda yine gitti. Bu sefer yine DDU ile sildim ve daha eski sürümleri yükledim, ancak yine gitti. Sonra gittim, format attım; bu sefer de Windows güncellemesi yaparken ekran gitti. Sonra yine tertemiz format attım; yine sürücü kurduktan sonra gitti. Ne yapmalıyım? Acil yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir monitörde deneme şansınız var mı? Bende de televizyona HDMI ile bağlayınca aynı sorun oluşuyordu, başka monitör kullanarak çözdüm.

Bağlantı kablosunda dönüştürücü kullanıyorsanız o da sorun yaratabilir.

Başka bir monitörde deneme şansınız var mı? Bende de televizyona HDMI ile bağlayınca aynı sorun oluşuyordu, başka monitör kullanarak çözdüm.

Bağlantı kablosunda dönüştürücü kullanıyorsanız o da sorun yaratabilir.

Sanmıyorum hocam, sadece Windows'a gelince ekran gidiyor. Galiba sorunun kaynağını buldum, Windows güncellemelerde süphelendiğim bir güncelleme vardı onu yükleyince gitti ekran. İsmi "Advanced Micro Devices, inc. - Display 32.0.12033.1030"

Muhtemelen madencilik için kartın VBIOS kısmı değiştirilmiş. Eğer orjinal BIOS'unu yüklemeyi biliyorsanız bu yola gidin. Uğraşamam kafam rahat etsin derseniz iade edin geçin hocam.

Sanmıyorum hocam, sadece Windows'a gelince ekran gidiyor. Galiba sorunun kaynağını buldum, Windows güncellemelerde süphelendiğim bir güncelleme vardı onu yükleyince gitti ekran. İsmi "Advanced Micro Devices, inc. - Display 32.0.12033.1030"

Yüklediğiniz Driver zaten ekran kartının kendi sürücüsü. Hiç uğraşmayın geri verin bence zamanınıza yazık.

Muhtemelen madencilik için kartın VBIOS kısmı değiştirilmiş. Eğer orjinal BIOS'unu yüklemeyi biliyorsanız bu yola gidin. Uğraşamam kafam rahat etsin derseniz iade edin geçin hocam.
Hocam baktım biosu orjinal gözüküyor. 020.003.000.030.000000 buymuş sürümü.

Hocam baktım biosu orjinal gözüküyor. 020.003.000.030.000000 buymuş sürümü.
BIOS numarası değişmeden üzerinde saat hızları ve power değerleri değiştirilebiliyor. Bu yüzden orjinal görüyor olabilirsiniz. 2. el alınan ve madencilik şüphesi bulunan kartlarda ben kullanmadan önce orjinal BIOS yüklenmesini tavsiye ediyorum.

BIOS numarası değişmeden üzerinde saat hızları ve Power değerleri değiştirilebiliyor. Bu yüzden orijinal görüyor olabilirsiniz. 2. el alınan ve madencilik şüphesi bulunan kartlarda ben kullanmadan önce orijinal BIOS yüklenmesini tavsiye ediyorum.

Nasıl yapacağız hocam onu?

Kablo değiştim düzeldi.

Çözüm