Bütçe
12.500

ajan_hamza

Çalışkan
12.500 TL sizce uygun mu almak için? FurMark testi normal, hotspot derecesi maksimum 88 gözüküyor. VBIOS'u orijinal, içi açılmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para konusunda sıkıntılarım mevcut.

10.000'den fazlasına satılmaz. Dediğin fiyatlara RX 6800 XT alınabiliyor.

Çok fazla baktım. RX 6800 XT satan varsa da 15.000 TL'ye buldum, temiz en ucuz şekilde. Üstüne bulmak zor.

Keşke bu fiyatlara koysalar da hemen alsam 😭

10.000'den fazlasına satılmaz. Dediğin fiyatlara RX 6800 XT alınabiliyor.

12.500 TL'ye buldum ama Param Güvende ile satmıyorlar, geri dönüş alamıyorum. 1 aydır her gün sarı site veya diğer 2. el siteleri girmekten canım sıkıldı.

Ne kadara koydukları önemli değil piyasadaki ilanların %99'u "bir enayi çıksa da kitlesem" zihniyetinde açılmış ilanlar. Düzenli olarak takip ederseniz uygun fiyatlı parçalar bulabilirsiniz. Ürünü hak ettiği fiyata koyan kişiler ürünleri hızlıca sattığı için denk gelememe durumunuz olabilir. Gidip ₺12.500'e RX 6700 XT alacağınıza ₺19.000'e vade farksız 9 taksit ile RX 9060 XT alın. Zaten enflasyonu hesaba katınca ödeyeceğiniz para aynı olur.

Ne kadara koydukları önemli değil piyasadaki ilanların %99'u "bir enayi çıksa da kitlesem" zihniyetinde açılmış ilanlar. Düzenli olarak takip ederseniz uygun fiyatlı parçalar bulabilirsiniz. Ürünü hak ettiği fiyata koyan kişiler ürünleri hızlıca sattığı için denk gelememe durumunuz olabilir. Gidip ₺12.500'e RX 6700 XT alacağınıza ₺19.000'e vade farksız 9 taksit ile RX 9060 XT alın. Zaten enflasyonu hesaba katınca ödeyeceğiniz para aynı olur.

11k ya PowerColor Red Devil RX 6700 XT alınabilir mi?

Evet
Evet haklıymışsın çoğu kişi çok kazıklamak için satıyo sonunda 9000 tlye güzel bir ilan yakaladım satın alaçağım

Son düzenleme: