Talha Yiğit 1

Yetkin
Yer
Konya
Merhaba yine ve yine ben.

Işimiz düşmese konu açmayacağız ama yapacak bir şey yok.
Param Güvende ile aldığım GTX 1080 Ti'dan görüntü alamadım. Kartta sorun olduğunu ben şahsen düşünmüyorum çünkü çalışan GTS 250 kartimda da aynı sorunu yasiyorum. Monitore sinyal geliyor, ardından görüntü gelmiyor. Sanırsam yazılımsal bir şey. Var mı yardımcı olacak hocalarım?

Elimde MSI R7 240 var ondan görüntü alıyorum daha öncesinde RX 590 kullanıyordum onda da bir sıkıntı yoktu.
Sistemde Secure Boot açık.
Fast boot diye bir özellik anakart dolayısıyla yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarını sıfırlamayı ve CSM ayarını açmayı dener misin kapalıysa? Bana ekran kartı sorunluymuş gibi geldi ama bilemedim, denemekte fayda var. Ayrıca güç kablolarını da kontrol et tam takılı olduğundan emin ol.

Bu arada GTX 1080 Ti iyi bir tercih olmamış belirtmek istedim.

BIOS ayarlarını sıfırlamayı ve CSM ayarını açmayı dener misin kapalıysa?

R7 ile Valorant'ta giriyorum hocam bence vardır kartta UEFI. Eve gidince denerim.

Güç bağlantıları nasıl resim atar mısın?

8+6 bağlantılar konusunda sıkıntı yok.

Bu arada GTX 1080 Ti iyi bir tercih olmamış belirtmek istedim.

Biliyorum hocamda 1440p oynarken VRAM 7.8 kere kadar dayanıyor bende tekrardan 8 GB tercih etmek istemedim hem de NVIDIA olsun deyince böyle oldu. Konya'da 2060S var sadece bu fiyatlara. Param Güvende ile listeleyince bunu aldım.

R7 ile Valorant'ta giriyorum hocam bence vardır kartta UEFI. Eve gidince denerim.

8+6 bağlantılar konusunda sıkıntı yok.

Biliyorum hocamda 1440p oynarken VRAM 7.8 kere kadar dayanıyor bende tekrardan 8 GB tercih etmek istemedim hem de NVIDIA olsun deyince böyle oldu. Konya'da 2060S var sadece bu fiyatlara. Param Güvende ile listeleyince bunu aldım.

İade etme şansınız var eğer onaylamadıysanız iade edin.

Iade etme şansım var hocam ama Param Güvende ile alacağım kartlarda en mantıklısı buydu. O yüzden tekrar tekrar ugrasmaktansa sistemin sorununu çözmeyi tercih edeceğim.

Açıkçası eski kartlarla çok uğraşmayın derim kartı iade edin üstüne çok az miktar koyarak düzgün bir şey alın eğer çipinde veya VRAM'inde sorun varsa çok masraf çıkarıcaktır.