2. el GTX 1660 Ti için 3.800 TL iyi midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
  • Etiketler Etiketler
    2. el iyi
Hocam bir arkadaşa 5700XT FE aldırdık, 1 aydır hiç bir sorun yaşamamış, birazdan sorup dönüş yapacağım.
Hocam herhangi bir Amd'ci ile drama yaşamak istemiyorum. Dediğim gibi bizzat sattığım onlarca kişiden çok şikayet aldım. Kendim de 5700Xt kullandım Sapphire model. Belirttiğim gibi ucuz olması dışında bir artısı yok. Ama güç olarak neredeyse 4060 ile kapışacak güçte. Alan kendisini bağlar.

Yok hocam o model 6 GB yazınca 2 model var sanıyorsunuz sandım.
Satici 12 GB yazinca belki olabilir demistim. Mesela RX 580'in TR'de sadece 8 GB'i var ama Cin'de 16 GB versiyonunu da satmislar.

Onun da fiyatlari ucmus, en az 4.000 istiyorlar.

Ekran yırtılmaları gibi sorunlar yaşamış, önermekten vazgeçtim.

Onun da fiyatlari ucmus, en az 4.000 istiyorlar.
4060'a rakip olabilecek bir kart için normal bir fiyat. 1660 fiyatının 200-300 fazlası sadece.
Ekran yırtılmaları gibi sorunlar yaşamış, önermekten vazgeçtim.
Böyle sorunlar var. Ucuz etin yahnisi. Kartın 6 yıllık olduğunu unutmamak da gerek. Bence almayı düşünen arkadaşın aklında opsiyon olarak kalabilir.

AMD kartlar fiyatına göre yüksek kas gücü veriyor ancak ucuz etin yahnisi yenmez yaz ayında inim inim inletti AMD beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…