Hestla

Çalışkan
Herkese selam. Alacağım telefona karar verdim: 14 Pro alacağım 2. el. Yaşadığım şehirde 3*4 telefoncuda mevcut. Pil seviyeleri 80 ve üstünde tüm modellerin fakat garantileri bitmiş. Alırken dikkat etmem gereken şeyler nedir? İçinin açılıp ya da değiştiğini anlamanın bir yolu var mı? Ya da başka dikkat etmem gereken hususlar nedir? Teşekkür ederim herkese şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın iPhone fabrika ayarlarına döndür telefoncunun gözünün önünde. Buna engel olmaz ise çalıntı veya kaçak vb. bir şey değildir. Bildiğim çalıntı olanlar kırılıyor ve sıfırlanmış gibi gösteriliyor ama fabrika ayarlarına döndürünce o crack siliniyor ve önceki sahiplerin hesapları geliyor bir bunu biliyorum iPhone ilgili :)

Alırken
Alacağın iPhone fabrika ayarlarına döndür telefoncunun gözünün önünde. Buna engel olmaz ise çalıntı veya kaçak vb. bir şey değildir. Bildiğim çalıntı olanlar kırılıyor ve sıfırlanmış gibi gösteriliyor ama fabrika ayarlarına döndürünce o crack siliniyor ve önceki sahiplerin hesapları geliyor bir bunu biliyorum iPhone ilgili :)
Yok artık. Bu önemli bir konu gerçekten. Ben de bilmiyordum böyle hile yaptıklarını. Vay arkadaş.

Arkadaşlar bende iPhone 11 vardı ben yaklaşık 4*5 ay önce pil değişimi için vermiştim pili değişti bir program var mış 3uTools diye onu indirdim telefonumu kontrol etmek için ve karşılaştığım manzara bu şimdi benim pilim değişmemiş mi fakat telefonda pil kısmına baktığımda bilinmeyen hatası veriyor :D

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-04_211848370.webp
    resim_2025-04-04_211848370.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 102
  • resim_2025-04-04_211924408.webp
    resim_2025-04-04_211924408.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 92
Konuyla iligli yanıtlar verilmiş. 2. el veya Apple zorunlu mu? Bütçeniz ne kadar?

Evet 11 kullanıyorum Android'e geçmek istemiyorum fakat düz iPhone almak aşırı saçma geliyor o yüzden Pro düşündüm bütçem 50bin.

Herhangi bir Android kullandığına gore çağ atlatır da Pro versiyonu niye gerekli ki?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...gb-akilli-telefon-siyah-mtp03tua-1232435.html iPhone 15 MediaMarkt'tta 55 bin. Kamera dışında Pro işine yarar mı? Düz sürümlerin de işlemcileri güçlü. Kamera için de iPhone alınmaz yan etken olur kamerada Xiaomi bayağı iyi fotoğraf çekti.

3u tool, pil sağlığı, kozmetik ve aldığın yerde açıp sıfırlayıp bilgi aktarımı yapman gerek. Sonra sana ihale bırakmasın.

Herhangi bir Android kullandığına gore çağ atlatır da Pro versiyonu niye gerekli ki?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...gb-akilli-telefon-siyah-mtp03tua-1232435.html iPhone 15 MediaMarkt'tta 55 bin. Kamera dışında Pro işine yarar mı? Düz sürümlerin de işlemcileri güçlü. Kamera için de iPhone alınmaz yan etken olur kamerada Xiaomi bayağı iyi fotoğraf çekti.

Güvenilir olduğu sürece 14 Pro çok daha iyidir. Üstelik 15 sorunlu bir cihaz.

3U tool, pil sağlığı, kozmetik ve aldığın yerde açıp sıfırlayıp bilgi aktarımı yapman gerek. Sonra sana ihale bırakmasın.

Kronik sıkıntısı ne? Bence düz iPhone 14 de alınır. Pro versiyonu ablam kullanıyor evet güzel cihaz. Sıkıntı bence ikinci el.

Hocam bildiğim kadarıyla 14Pro ve 15 aynı işlemciyi kullanıyor üstelik olarak 14 Pro'nun kamerası ve üstelik olarak 120Hz gibi ekstraları var bu yüzden 14Pro'yu tercih ettim.

3U tool, pil sağlığı, kozmetik ve aldığın yerde açıp sıfırlayıp bilgi aktarımı yapman gerek. Sonra sana ihale bırakmasın.

3utool kısmını telefoncudan rica etsem yanlış anlaşılma olmaz umarım sonuçta ucuza bir şey almıyorum telefonu da sıfırlayacağım aldığım yerde umarım bir sorunla karşılaşmam. Bu arada 3utoll da telefonu bağladıktan sonra bakmam gereken yer verification report kısmına girip sonuç kısmını hepsini normal olarak görmem lazım değil mi? Bir de ex-factory Value ile read Value kısmındaki kodların aynı olması lazım sanırım.