Rifle

Uzman
Kart 4 aylık ve sıcaklık değerleri bana çok fazla geldi. FurMark'ta böyle oluyor değerler. Bir başka konu bu 3 fanlı ama 2 fan diyor FurMark testinde, neden?

1745231332220.webp

1745231628766.webp

Dosya Ekleri

• 1745231484839.webp
    1745231484839.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 36
Hotspot sıcaklığı normal değil bakım gerekli ama öyle de garanti dışı kalır.
Ayrıca 3 dk'da 75 derece olması da normal değil iade edin.

Aynısı benim başıma da gelmişti adam 5 dk furmark 74 derece diyordu 1 dk da 81 derece olmuştu. İnşallah onaylamamışsınızdır.

Bakım için garantiye gönderebilirsin sanırım GameGaraj bakıyor. Ayırca 2 fanlı modeli al kasa içi hava akışı daha iyi oluyor.

Aynısı benim başıma da gelmişti adam 5 dk furmark 74 derece diyordu 1 dk da 81 derece olmuştu. İnşallah onaylamamışsınızdır.
Onaylar mıyım hocam onaylamadım tabi ki :D

İade işlemini başlattım hocam umarım karşı taraf kabul eder yoksa paramla rezil olmak istemem.

İade işlemini başlattım hocam umarım karşı taraf kabul eder yoksa paramla rezil olmak istemem.
Karşı tarafın kabul edip etmeme gibi bir seçeneği yok kargoladıktan sonra ürün satıcıya ulaştıktan sonra satıcı 3 gün içinde iadeyi onaylamak zorunda yoksa sahibinden otomatik onaylar. Onun yapabileceği bir şey yok.

Karşı tarafın kabul edip etmeme gibi bir seçeneği yok kargoladıktan sonra ürün satıcıya ulaştıktan sonra satıcı 3 gün içinde iadeyi onaylamak zorunda yoksa sahibinden otomatik onaylar. Onun yapabileceği bir şey yok.
Şans yok hocam şans yok :D 65 derece diyordu 78'e kadar çıktı şaka gibi :D neyse teslim edeceğim kargoya.

@3035 hocam farklı forumlara da konu açtım da normal diyorlar ya, iade etmesem mi ne dediniz yani kafam şu anda çok karışık.

Gerçi hotspotu 103 görmüş ya yok hocam bu kart normal bir kart değil bence.

Son düzenleme: