Detaylar
Kim cevapladı?Hotspot sıcaklığı normal değil bakım gerekli ama öyle de garanti dışı kalır.
Ayrıca 3 dk'da 75 derece olması da normal değil iade edin.
Aynısı benim başıma da gelmişti adam 5 dk furmark 74 derece diyordu 1 dk da 81 derece olmuştu. İnşallah onaylamamışsınızdır.
Aynısı benim başıma da gelmişti adam 5 dk furmark 74 derece diyordu 1 dk da 81 derece olmuştu. İnşallah onaylamamışsınızdır.
ExellionTR
Başarılı
Geçen konu açmıştınız bu kartı alacağım diye, sıcaklıklar fazla gibi. Arkadaşın dediği gibi onaylamadıysanız iade edin gitsin.
Onaylar mıyım hocam onaylamadım tabi kiHotspot sıcaklığı normal değil bakım gerekli ama öyle de garanti dışı kalır.
Ben de ilk kart aldığımda furmark yapmıştım. 1 dk'da 81 derece olduğu an iadeyi basmıştım.
İade işlemini başlattım hocam umarım karşı taraf kabul eder yoksa paramla rezil olmak istemem.Hotspot sıcaklığı normal değil bakım gerekli ama öyle de garanti dışı kalır.
Karşı tarafın kabul edip etmeme gibi bir seçeneği yok kargoladıktan sonra ürün satıcıya ulaştıktan sonra satıcı 3 gün içinde iadeyi onaylamak zorunda yoksa sahibinden otomatik onaylar. Onun yapabileceği bir şey yok.İade işlemini başlattım hocam umarım karşı taraf kabul eder yoksa paramla rezil olmak istemem.
Şans yok hocam şans yokKarşı tarafın kabul edip etmeme gibi bir seçeneği yok kargoladıktan sonra ürün satıcıya ulaştıktan sonra satıcı 3 gün içinde iadeyi onaylamak zorunda yoksa sahibinden otomatik onaylar. Onun yapabileceği bir şey yok.
@3035 hocam farklı forumlara da konu açtım da normal diyorlar ya, iade etmesem mi ne dediniz yani kafam şu anda çok karışık.
Karşı tarafın kabul edip etmeme gibi bir seçeneği yok kargoladıktan sonra ürün satıcıya ulaştıktan sonra satıcı 3 gün içinde iadeyi onaylamak zorunda yoksa sahibinden otomatik onaylar. Onun yapabileceği bir şey yok.
Gerçi hotspotu 103 görmüş ya yok hocam bu kart normal bir kart değil bence.
Son düzenleme:
Soğutma bloğu kağıt gibiyse fanlar fayda etmez.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-