Merhaba, FX6100 bir bilgisayar alacağım şahsen en kötü YouTube izleyeceğim o yüzden işimi görür. Ürünü elden alacağım, Minecraft testi yapacağım ve başka hangi testleri yapayım? Yani 2. el alırken neye dikkat etmeliyim? Ben arayüz hızına bakacağım masaüstünde donuyormu donmuyor mu ona bakacağım bir de oyun da verdiği FPSlere bakacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
- Makaleler
- 17
Zaten 2500 liraya alıyorsun, çalışıyorsa ve tatmin edici (?) FPS veriyorsa al gitsin.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
FX6100 le falan ne işin var hocam, sistem tam olarak ne? Fiyat ne?Merhaba, FX6100 bir bilgisayar alacağım şahsen en kötü YouTube izleyeceğim o yüzden işimi görür. Ürünü elden alacağım, Minecraft testi yapacağım ve başka hangi testleri yapayım? Yani 2. el alırken neye dikkat etmeliyim? Ben arayüz hızına bakacağım masaüstünde donuyormu donmuyor mu ona bakacağım bir de oyun da verdiği FPSlere bakacağım.
Zaten 2500 liraya alıyorsun, çalışıyorsa ve tatmin edici (?) FPS veriyorsa al gitsin.
Tamam hocam her türlü kârdayım şu an AMD A6-5200 APU laptoptan yazıyorum her türlü FX bilgisayar bundan iyidir en azından ekran kartı var.
FX6100 le falan ne işin var hocam, sistem tam olarak ne? Fiyat ne?
Bütçe kısmına yazdım şimdi ben urfdayım elden PC arıyorum bunu buldum temiz güzel duruyordu zaten çok aşırı oyun zevkim yok ETS 2'nin ilk sürümlerini Mafia 2 falan oynayacağım bir de Minecraft bir de 30 FPS Valorant alırken teste yapacağım.
Özelikler:
AMD FX6100.
HD6570.
240GB SSD.
240GB HDD.
ASUS G43 anakart.
Hadroon 500W PSU.
Fiyat: 2500 TL.
Bütçe kısmına yazdım şimdi ben urfdayım elden PC arıyorum bunu buldum temiz güzel duruyordu zaten çok aşırı oyun zevkim yok ETS 2'nin ilk sürümlerini Mafia 2 falan oynayacağım bir de Minecraft bir de 30 FPS Valorant alırken teste yapacağım.
Özelikler:
AMD FX6100.
HD6570.
240GB SSD.
240GB HDD.
ASUS G43 anakart.
Hadroon 500W PSU.
Fiyat: 2500 TL.
İçerisinde HDD/SSD bulunmaması sizin için sorun değilse bu sistem çok daha mantıklı. Biraz pazarlık + HDD veya SSD ile sizi çok daha fazla memnun edecektir.
İçerisinde HDD/SSD bulunmaması sizin için sorun değilse bu sistem çok daha mantıklı. Biraz pazarlık + HDD veya SSD ile sizi çok daha fazla memnun edecektir.
Sorun hocam SSD HDD lazım elimde çok eski HDD'ler var çok yavaşlar bir de ekran kartı çok problem değil 2-3 aya para biritireceğim 400-500 TL gidip 2. elden R7 240 veya belki bulursam RX550 veya daha düşüğü.