Hüseyn

Çalışkan
Merhaba, RX 5700 XT'ler 5.5K'ya zamlandığı için RX 6600 XT alma kararına geldim, iyi mi sizce? 6.250 TL'ye anlaştım, FurMark değerleri bu. Satan kişi 2. el almış, bir mağazadan almış, 2. el ürün satan mağazadan yani, ilk sahibi değil. Mining olup olmadığına emin değilim, o yüzden konu açtım. Alınır mı sizce? XFX marka, 2 fanlı.

1752358065122.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RX 5700 XT'ler 5.5K'ya zamlandığı için RX 6600 XT alma kararına geldim, iyi mi sizce? 6.250 TL'ye anlaştım, FurMark değerleri bu. Satan kişi 2. el almış, bir mağazadan almış, 2. el ürün satan mağazadan yani, ilk sahibi değil. Mining olup olmadığına emin değilim, o yüzden konu açtım. Alınır mı sizce? XFX marka, 2 fanlı.

Eki Görüntüle 162949

Bence alinmaz 2. el ürün satan mağaza %70 mining yapılmış oluyor ve 15 dakikada 80 derece sıcaklık fazla.

@Hüseyn, teşekkür ederim, almanı önermem kart yorgun gibi. FPS tarafında azalma neden böyle anlamadım. Kendi kartımla 20 fps civarı fark var.

RX 6600 XT'le kim mining yapar hocam fiyatını bile çıkarmaz.

Bilgisayarcılar ikinci el ürünler satanlar mağaza olarak söylüyorum genelde az da olsa mining yapılmış internet cafeden alınmış oluyor temizleri illaki vardır mesela bendeki RTX 3060 tertemizdi bilgisayarcıya sattım oda sahibinden de sattı uğraşmak istemediğim için.

Fatura tarihi varsa mining olup olmadığı az çok tahmin edilir. RX 6000 serisi kartlar çok mining için kullanılmadı diye biliyorum zaten. Fatura tarihi 15 Eylül 2022'den önce ise ve sıcaklıklar da normal ise alınır. Resimdeki kartın modeli ne ?