Bütçe
8-9K

mniways

Uzman
Merhaba, odama 90/100 inç gibi bir boyutta projeksiyon perdesi alacağım. Odada 2 tane hiç güneş geçirmeyen perde mevcut. Fiyatlardan dolayı 2. el bir cihaz almak istiyorum. Wanbo X5'i 8.500 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? Bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum (8-9k) hem dizi film hem de hikayeli oyunlar için kullanacağım.

Merhaba, odama 90/100 inç gibi bir boyutta projeksiyon perdesi alacağım. Odada 2 tane hiç güneş geçirmeyen perde mevcut. Fiyatlardan dolayı 2. el bir cihaz almak istiyorum. Wanbo X5'i 8.500 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Başka öneriniz var mıdır? Bütçeyi daha fazla arttırmak istemiyorum (8-9k) hem dizi film hem de hikayeli oyunlar için kullanacağım.
- Wanbo X5 Projeksiyon İncelemesi:
- Kullanım Amacı: Dizi, film ve hikayeli oyunlar için uygundur.
- Çözünürlük: 1080p (Full HD) görüntü kalitesi sunar, bu nedenle videolar ve oyunlar için iyi bir seçimdir.
- Parlaklık: Odada tamir edilen ışık kaynakları varsa, yeterli parlaklık seviyesine sahiptir.

- Fiyat Performans Değerlendirmesi:
- 8.500 TL fiyatı, bu projeksiyon cihazı için piyasa normlarına göre makul görünüyor. Ancak, ikinci el cihaz alırken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

- İkinci El Cihaz Alırken Dikkat Edilecek Noktalar:
1. Kondisyon Kontrolü: Cihazın çalışma durumu, üzerinde herhangi bir fiziksel hasar var mı? Lens temiz mi?
2. Paket İçeriği: Orijinal kutusu, uzaktan kumandası ve aksesuarları mevcut mu?
3. Garanti Durumu: Cihazın garantisi var mı? Hala geçerli mi?
4. Geri İade Şartları: Alışveriş yapacağınız yer, cihaz ile ilgili sorun çıkması halinde iade veya değişim hakkı veriyor mu?

- Alternatif Öneriler:
- Benzer Fiyat Aralığında Modeller:
- XGIMI MoGo Pro: Taşınabilir, Android TV özellikli bir projeksiyon. Oyun ve film için uygun.
- Kodak Luma 350: Küçük ama etkili, taşınabilir bir seçenek.

- Sonuç: Wanbo X5, uygun fiyatlı bir seçenek gibi görünüyor; ancak dikkat edilmesi gereken noktaları göz önünde bulundurursanız, iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Alternatifleri de değerlendirerek karar vermeniz faydalı olacaktır.